anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria [Crash]

Crash-----
Początkujący

Galeria [Crash]

Witam!
Oto kilka fotek z mojej kolekcji.

13 ODPOW. 13
profile.country.pl_PL.title
nigma-----
Poszukiwacz

:thumbsup: Fajne

Crash-----
Początkujący
nigma-----
Poszukiwacz

5 fajna
Przy szóstce się czepię ale nie bierz tego poważnie bo to tylko co mi się nasunęło na pierwszy rzut oka że chyba lepiej by wyszło jak by trochę krótszy czas naświetlania by był :)

Crash-----
Początkujący

nigma napisał(a):

Przy szóstce się czepię ale nie bierz tego poważnie bo to tylko co mi się nasunęło na pierwszy rzut oka że chyba lepiej by wyszło jak by trochę krótszy czas naświetlania by był :)

Pierwszy raz robiłem fotki fajerwerków tak na poważnie, ze statywem i wężykiem.
Niestety mało czasu na kombinowanie bo nie chciały poczekać :smileyhappy:
Jeszcze jedna rzecz jaka działa na niekorzyść to przetwarzanie zdjęcia przez aparat.
Wiadomo czas naświetlania = czas przetwarzania, a w tym czasie przelatują fajne momenty :cry:

nigma-----
Poszukiwacz

Crash napisał(a):

nigma napisał(a):

Pierwszy raz robiłem fotki fajerwerków tak na poważnie, ze statywem i wężykiem.
Niestety mało czasu na kombinowanie bo nie chciały poczekać :slight_smile:
Jeszcze jedna rzecz jaka działa na niekorzyść to przetwarzanie zdjęcia przez aparat.
Wiadomo czas naświetlania = czas przetwarzania, a w tym czasie przelatują fajne momenty :cry:

Masz świętą rację te momenty to samo miałem a na dodatek jeszcze mgła była u mnie i ze wszystkich fotek to właściwie tylko jedna się nadawała do pokazania

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

tylko 6 zasługuje na uwagę. Reszta jest ot sylwestrowymi pstrykami, niekoniecznie dobrze złapanymi.

Co do "przetwarzania obraz" - ja bym wyłączył redukcję szumów na długich czasach :thumbsup:

Początkujący

kris napisał(a):

Reszta jest ot sylwestrowymi pstrykami, niekoniecznie dobrze złapanymi.

No tak, zgadza się. Ciężko było poprosić o ustawienie się :smileyhappy: tym bardziej że nie mam wprawy w robieniu fajerwerków.

kris napisał(a):

Co do "przetwarzania obraz" - ja bym wyłączył redukcję szumów na długich czasach :thumbsup:

Fakt, jakoś w ogóle to mi umknęło. Dzięki za przypomnienie.

To jeszcze jeden. :P