anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

galeria do obejrzenia w picassa web

ArturGniezno
Początkujący

galeria do obejrzenia w picassa web

http://picasaweb.google.com/admoon86

obecnie tylko pare zdjatek jest ale co jakis czas nowe beda sie pokazywaly bede informowal na bierzonco pozdrawiam

11 ODPOW. 11
profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam proszę zapoznaj się z tym tematem http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=32&t=2390 ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam przede wszystkim ciemne te zdjęcia :c9 według mnie za dużo się tam dzieje nie wiem co chciałeś pokazać pszczołę czy kwiatki :question:
Druga wrzutka już jaśniejsza i jeszcze jedno numeruj zdjęcia
EDIT dziwnie je numerujesz
co do m6 hmm to ma być makro :question: jak i pozostałe nie odbierz tego zle ale do makro to im brakuje

ArturGniezno
Początkujący

jareklubicz napisał(a):

Witam przede wszystkim ciemne te zdjęcia :c9 według mnie za dużo się tam dzieje nie wiem co chciałeś pokazać pszczołę czy kwiatki :question:
Druga wrzutka już jaśniejsza i jeszcze jedno numeruj zdjęcia
EDIT dziwnie je numerujesz
co do m6 hmm to ma być makro :question: jak i pozostałe nie odbierz tego zle ale do makro to im brakuje

a kitem zdjecia lepsze makro zrobisz??
dodam ze te zdjecia w pierwszy dziej jak kupilem aparat:) ja jestem z siebie zadowolony

Szczupic
Użytkownik

Postaraj sie bardziej selekcjonować fotki a nie wrzucać praktycznie te same kadry :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
jareklubicz.
Poszukiwacz

a kitem zdjecia lepsze makro zrobisz??

nie mam kita więc nie zrobię ale pooglądaj sobie galerie innych i zobaczysz co można z kita wyciągnąć polecam galerie Pauliny ona to chyba jest mistrzynią kita :smileyhappy: i prosiłem nie denerwuj się
początki są zawsze trudne tylko cierpliwością i uczeniem się na błędach możemy coś uzyskać tak więc życze dużo cierpliwości pozdrawiam Jarek

ArturGniezno
Początkujący