anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

GALERIA moich pierwszych zdjęć z dsc h10

ziutula
Początkujący

GALERIA moich pierwszych zdjęć z dsc h10

Witam...chcę pokazać moje jedne z pierwszych zdjęć zrobionych dsc-10. Fotografia jest moją od niedawna nową pasją i coś czuję,że zostanie ze mną dłużej. Jestem tzw. samoukiem i cały czas szukam większej wiedzy. Więc wszystkie komentarze będą dla mnie ważne i mam nadzieję na szczerość...dzięki i pozdrawiam,, :c10

15 ODPOW. 15
profile.country.pl_PL.title
Kierniak
Nowicjusz

Witamy na forum. W końcu ktoś nowy się pojawił w Cyber-shot-ach :P (DSLR - tam to się dopiero dzieje... może znajda troszkę czasu i będą komentować nasze fotki ;)).

Z wszystkich do tej pory wstawionych zdjęć zdecydowanie nr 2 najciekawsze!

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam na forum :c10
Pozwolę sobie zabrać skromny głosik :D
1 - fajne foto nic po za tym ;)
2 - dla mnie to za mocno świeci to słońce :rolling_eyes:
3 - lubię takie ciasne kadry , podoba mi się :thumbsup:
4 - za dużo wszystkie i w dodatku za dużo światła
5 - centralnie
6 - zwykła fotka
Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witam wśród tych, którzy zechcieli podzielić się z nami swoimi dokonaniami - i założyli galerię :thumbsup:

W ogólności zgodzę się z Bertone, dodam, że jednak 2 jest dość ciekawa, widać, że szukasz "innego spojrzenia" na rzeczywistość - i bardzo dobrze :thumbsup:
A 5 sprawia takie dość niesamowite wrażenie - ten pomnik dominujący nad całością, obramowany budynkami z lewa i prawa, na tle kolejnego - spogląda groźnie z góry... chyba pomnik Stalina tak bym pokazał :question:
I nawet centralne ułożenie wzmacnia taki odbiór (tzn. nie jest tu błędem, ale środkiem wyrazu).

Próbuj dalej
Pozdrawiam

------------------------------
fotoamator
ziutula
Początkujący

dziękuję bardzo za komentarze i za miłe przyjęcie w FotoGalerii.Jestem pełna zapału i chęci do poszerzania wiedzy-w weekend będę próbować sił z aparatem....pozdrawiam!!!! :c10

Piotrek------
Początkujący

ziutula napisał(a):

dziękuję bardzo za komentarze i za miłe przyjęcie w FotoGalerii.Jestem pełna zapału i chęci do poszerzania wiedzy-w weekend będę próbować sił z aparatem....pozdrawiam!!!! :c10

Witam. Coś ten weekend dłuuugi się zrobił :smileythumbsup:
Drugi wsad mi się podoba. Szczególnie "Pajda chleba". szkoda ze ten bochen po prawej ucięty. Mógłby być dobrym motywem. Dwa wieżowce, jakby się przewracały, a jednak nie. Podoba mi się. I na koniec, port. Jakiś taki cukierkowy, turkusowy kolor, hmmmmm sam nie wiem. Fotkuj, pokazuj i ćwicz. Poszukaj tu lub na DSLR galeriach to, co pisze Tadeusz. On jest profesjonalistą, przez wielkie "P".

ziutula
Początkujący

witam...trochę mi się chorowało. Dzięki za wszelkie uwagi- wszystkie są dla mnie ważne. chcę pokazać nowe próby:1.jpgDSC02283_hf.jpg

ziutula
Początkujący
ziutula
Początkujący

i jeszcze 3. Pozdrawiam wszystkich oglądających i komentujących!!7.jpg6.jpg