Podziel się wrażeniami!
No tak. Zenit jakoś lepiej mi leżał. Albo mniej wiedziałem.
Na razie wszystko z jpg-ów. RAWy wejdą do obróbki jak lepiej poznam aparat.
Patrzę na nazwy plików i wychodzi co dziesiąte zdjęcie... Będzie co setne kiedyś pewnie.
Dziękuję! No niestety ręka nie ta... A kto powiedział, że muszą być zdjęcia udane?
A co to jest "udane zdjęcie"?hovany napisał(a):
A kto powiedział, że muszą być zdjęcia udane?
Bardzo sympatyczne zdięcia
ostatnie trzy calkiem fajne,kwiatek ,wiewórka troche poruszona jedna jak i druga,a zczego ostatnia podoba mi sie -wyglada jakBY PRZEMAWIAŁA NA AMBONIE-TOWARZYSZE-IDEALNY TYTUŁ
No ruszone i to dość wyraźnie... ale bardzo przyjemne kadry (choć WB w 37 to do poprawy się nadaje )
Przyjmuję krytykę z wszystkimi tego konsekwencjami. Cieszę się, że podobało się. Zdjęcia niestety z jpg. Działam na wypozyczonym netbooku i mocy trochę brak na mocniejszą obróbkę.
rose77 napisał(a):
Bardzo sympatyczne zdięcia
Łee tam, poruszone... Nic to! Kadry rekompensują wszelkie niedostatki!! Szczególnie ostatni
Choć w sumie gdyby na tym ostatnim wiewióra trzymała buta (czy co tam wiewiórki na co dzień noszą) i waliła nim w pień/mównicę - byłoby wierniej historycznie (co starsi wiedzą o czym piszę) W każdym razie mi się kojarzy właśnie z tą sceną...
gdyby 38 było ostre to mniemam że pół forum by ci zazdraszczało ale te zwierzaki w ogóle ciężka uchwycić w kadrze
No to jeszcze jeden wrzut przed wyjazdem.