anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

hovany - Nieartystycznie

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

hovany - Nieartystycznie

No tak. Zenit jakoś lepiej mi leżał. Albo mniej wiedziałem.

Na razie wszystko z jpg-ów. RAWy wejdą do obróbki jak lepiej poznam aparat.

Patrzę na nazwy plików i wychodzi co dziesiąte zdjęcie... Będzie co setne kiedyś pewnie.

BZ
142 ODPOW. 142
hovany
Poszukiwacz

Dziękuję! No niestety ręka nie ta... A kto powiedział, że muszą być zdjęcia udane? ;)

BZ
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

hovany napisał(a):

A kto powiedział, że muszą być zdjęcia udane?

A co to jest "udane zdjęcie"?
Jak jesteś z niego zadowolony, jak chcesz się nim pochwalić i robisz to, to jest udane zdjęcie. A oglądający ma prawo do krytyki ;)

A tak a propos - znam arcydzieła, którym daleko do technicznej perfekcji :)

------------------------------
fotoamator
rose77-----
Początkujący

Bardzo sympatyczne zdięcia :thumbsup:

pablo_duch
Początkujący

ostatnie trzy calkiem fajne,kwiatek :thumbsup: ,wiewórka troche poruszona jedna jak i druga,a zczego ostatnia podoba mi sie -wyglada jakBY PRZEMAWIAŁA NA AMBONIE-TOWARZYSZE-IDEALNY TYTUŁ :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No ruszone i to dość wyraźnie... ale bardzo przyjemne kadry :thumbsup: (choć WB w 37 to do poprawy się nadaje :c12 )

hovany
Poszukiwacz

Przyjmuję krytykę z wszystkimi tego konsekwencjami. Cieszę się, że podobało się. Zdjęcia niestety z jpg. Działam na wypozyczonym netbooku i mocy trochę brak na mocniejszą obróbkę.

BZ
Bertone.
Poszukiwacz

rose77 napisał(a):

Bardzo sympatyczne zdięcia :thumbsup:

Zgadzam się :smileythumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

Łee tam, poruszone... Nic to! Kadry rekompensują wszelkie niedostatki!! Szczególnie ostatni :thumbsup: :D
Choć w sumie gdyby na tym ostatnim wiewióra trzymała buta (czy co tam wiewiórki na co dzień noszą) i waliła nim w pień/mównicę - byłoby wierniej historycznie (co starsi wiedzą o czym piszę) :slight_smile: W każdym razie mi się kojarzy właśnie z tą sceną...

TMiN-----
Początkujący

gdyby 38 było ostre to mniemam że pół forum by ci zazdraszczało :-) ale te zwierzaki w ogóle ciężka uchwycić w kadrze

hovany
Poszukiwacz

No to jeszcze jeden wrzut przed wyjazdem.

BZ