Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich Forumowiczów
Przedstawiam kilka swoich prac. Dopiero sie uczę "posługiwać" aparatem i powoli staje się to moją pasją...
Pozdrawiam.
Troche pomieszana tematyka....
fajna 1
2 też tylko chyba ostrość lekko stracona
4 najlepsze
5, 6 IMO za bardzo modyfikowane
Witam Witam
bardzo dziękuję za miłe komentarze w mojej galerii cieszą mnie każde pozytywne wypowiedzi
motywują ...
co do Twoich fotek również pragnę wyrazić swoje zdanie.
Jedynka super
ale oczywiście najbardziej podoba mi się 6 -widzę, że korale również są dla Ceibie ciekawym obiektem do fotografowania jak najbardziej w moim stylu
pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania mnie od czasu do czasu
dzięki
kilka nowych... ( ostatnie zdjęcie zrobione panasonicem)
EDIT Lajam:
Zdjęcia z Panasonica zostały usunięte - polecam lekturę viewtopic.php?f=32&t=2072
troche przyrody
Witam
Na mnie największe wrażenie robi ujęcie z 6-ki. Połączenie tonacji b&w i koloru, rozmycie na czerwonej koralu.
A co do 7-ki dałbym głowę, że to baszta Zamku w Łagowie Lubuskim. Jak nie to mam głowę z głowy...
... a dziękuje bardzo....
... tak to Zamek Joannitów, (dobre oko ) sam Łagów idealny do fotografowania - niesamowite krajobrazy i piekno przyrody. Widok z baszty - polecam każdemu - najlepiej wybrać sie w pod koniec maja.
Pozdro
Piórko leżało na balkonie, aniołek z parapetu gdzie sobie siedzi miedzy dwoma bonsai a kaktusem..... a zachód zrobiony w pewien piękny dzień nad morzem - pokazany trochę inaczej ze względu na brzydkie tło - inaczej nie dało sie wykadrować...
cd...