anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HX1 kilka prac..

Rest-----
Początkujący

HX1 kilka prac..

Witam wszystkich Forumowiczów

Przedstawiam kilka swoich prac. Dopiero sie uczę "posługiwać" aparatem i powoli staje się to moją pasją...

Pozdrawiam.

12 ODPOW. 12
Rest-----
Początkujący
profile.country.en_GB.title
pi0trus
Początkujący

fajna 1
2 też tylko chyba ostrość lekko stracona
4 najlepsze :)
5, 6 IMO za bardzo modyfikowane

profile.country.pl_PL.title
mapasja
Początkujący

Witam Witam :)
bardzo dziękuję za miłe komentarze w mojej galerii :) cieszą mnie każde pozytywne wypowiedzi :)motywują ... :)
co do Twoich fotek również pragnę wyrazić swoje zdanie.
Jedynka super :c4
ale oczywiście najbardziej podoba mi się 6 -widzę, że korale również są dla Ceibie ciekawym obiektem do fotografowania :) jak najbardziej w moim stylu :) :thumbsup:
pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania mnie od czasu do czasu :)

Rest-----
Początkujący

dzięki :)

kilka nowych... ( ostatnie zdjęcie zrobione panasonicem)

EDIT Lajam:
Zdjęcia z Panasonica zostały usunięte - polecam lekturę viewtopic.php?f=32&t=2072

Rest-----
Początkujący
Creatoor
Początkujący

Witam
Na mnie największe wrażenie robi ujęcie z 6-ki. Połączenie tonacji b&w i koloru, rozmycie na czerwonej koralu.
A co do 7-ki dałbym głowę, że to baszta Zamku w Łagowie Lubuskim. Jak nie to mam głowę z głowy... :slight_smile:

Rest-----
Początkujący

... a dziękuje bardzo.... :)

... tak to Zamek Joannitów, (dobre oko :) ) sam Łagów idealny do fotografowania - niesamowite krajobrazy i piekno przyrody. Widok z baszty - polecam każdemu - najlepiej wybrać sie w pod koniec maja.

Pozdro

Rest-----
Początkujący

Piórko leżało na balkonie, aniołek z parapetu gdzie sobie siedzi miedzy dwoma bonsai a kaktusem..... a zachód zrobiony w pewien piękny dzień nad morzem - pokazany trochę inaczej ze względu na brzydkie tło - inaczej nie dało sie wykadrować...

Rest-----
Początkujący