anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kamil1114 - fotki

kamil1114
Początkujący

kamil1114 - fotki

Niestety , rzadko kiedy mam okazję zrobić jakieś ciekawe zdjęcie , więc galeria będzie rzadko uzupełniana. Już raz założyłem galerię , ale w moim temacie rozpisali się profesjonaliści i mój temat został przeniesiony do działu ABC fotografowania ( viewtopic.php?f=30&t=1905) , żeby inni mogli się też coś dowiedzieć z tych wspaniałych wykładów.

Poniżej zdjęcie zrobione , tak przypadkiem:

1.JPG

62 ODPOW. 62
kamil1114
Początkujący

DSC03945.JPG

DSC04035.JPG

DSC03950.JPG

I mam takie pytanie odnośnie ostatniego zdjęcia , czemu wyszła taka krzywizna ? Przyznam się że to nie był zamierzony efekt , nie wiem czy to wada obiektywu , czy coś innego ?

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

gdzieś Ty był jak Cię nie było ? :D
Bigben strasznie centralnie ale ładnie
29 przydało by się słoneczko w innym miejscu
30 zarąbista ta góra :)
31 ostrość masz na kwaitku po prawej a nie na pszczółce
wiewiór ciut daleko , a szkoda
co do krzywizny, to niech się fachowcy wypowiedzą ale przy 18mm lubi się tak zrobić, nie mniej bardzo fajnie to wyszło poza tą uciętą latarnią

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No, centralnie i nie pasuje wszędzie taki kadr
29 i 30 pokombinowałbym jeszcze z suwaczkami kontrast jasność może nasycenie bo jakieś takie płaskie te kadry są

kamil1114
Początkujący

Dziękuję za komentarze. Niestety mam głupi zwyczaj robienia zdjęć wyśrodkowanych.

@ JennyM
Zrobiłem sobie wakacje w Anglii. :)

witsu------
Początkujący

29 i 30 bardzo udane

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

30, 31 i 34 mi się podobają, wszelakie centralne kadry jak dla mnie po prostu tam nie pasują
a Big Ben coś leci :P

profile.country.pl_PL.title
maro_ka
Początkujący

wiewór moimi oczami :)

kamil1114
Początkujący

Dziękuję za wszystkie komentarze i dziękuję maro_ka za obróbkę zdjęcia. Wygląda znacznie lepiej :thumbsup:

kamil1114
Początkujący
kamil1114
Początkujący