Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
bardzo fajny start
ale:
przepalona twarz - nie lubię tego. Tło jak najbardziej, ale nie twarz
smutek - no nie wierzę, że córka taki smutasek jest ?
oczy - rozjaśniłbym oczy (obróbka)
Ja osobiście lubię high key, ale trochę jednak przejarany
a jo jako nie dosly potomek gorola z ksprowego mysla ze jak by buzicka byla wiekso ,to by sie cieplej odebralo , ale i tak jakosik fantastycno
ciutek przepalone ale fajny kadr
dzięki za odwiedziny i opinie
przepaliłam wiem - za dużo high
porównywałam różne zdjęcia z neta: jedne ciemniejsze inne jaśniejsze i już sama zgłupiałam
następnym razem się poprawię :smileyredface:
kris córcia na zdjęciu tylko aniołek cały czas w przelocie i trudno ją złapać - wykorzystuję momenty jej zamyślenia
a co do oczu hmm... chciałam żeby stanowiły mocniejszy akcent
krzyho4 mam i ja buzickę z więksym kadrem
Witam
To pierwsze zdjęcie sprawia, że galeria zapowiada się ciekawie. Fajnie, że starasz się eksperymentować. Może pierwsza próba nie jest w 100% udana, ale wierzę że następne zdjęcia będą jeszcze lepsze. Chciałbym też zaznaczyć, że technika high key nie polega na prześwietleniu zdjęcia. Użyj googla, a dostaniesz masę podpowiedzi jak prawidłowo wykonać taką fotografię.
No właśnie - fajny taki start i?.. Poproszę o jeszcze!
A zdjęcie faktycznie odrobinę przyjasnawe... Z taką modelką to jeszcze nie raz nas do ściany zdjęciami przygnieciesz więc wrzucaj, wrzucaj...
modeleczki dzisiaj nie będzie - innym razem
spacerowe kadry...
2 i 3 podoba mi sie
najbardziej konik