Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
5 i 6 podobają mi się, ale zdecydowanie bardziej 5, klimat, kadr i te kolory + ;D
Pozdrawiam
kata-woj - jestem pod wrażeniem!..
Tak właśnie, moim skromnym zdaniem, powinny wyglądać takie zdjęcia. Przemawia do mnie wszystko: kolorystyka (hmm... lubię taką), światło, gra cieni (żaluzjowa), dynamika/spokój, no i modelka
Osobiście wychodzę z założenia, że dzieci w tym wieku (w ogóle zresztą dzieci) do zdjęć się nie ustawia, nie kombinuje się z nimi i nie cuduje. Każda taka próba musi się zakończyć klapą, porażką, niepowodzeniem... Dzieci się "łapie" tak, jak są! Po prostu...
O tym, jak bardzo dwie ostatnie foty mi się podobają - mógłbym jeszcze długo pisać, więc żeby miejsca nie zajmować niepotrzebnie -->
No i oczywiście czekam z niecierpliwością na następne
dziękuję bardzo :smileyredface:
dzieci w tym wieku (w ogóle zresztą dzieci) do zdjęć się nie ustawia, nie kombinuje się z nimi i nie cuduje.
pomijajac techniczne szczegoly,okiem amatora-przeslodkie zdjecie
lap chwile,lap bo za niedlugo jako fotograf mozesz zostac zdegradowany
Faktycznie ciekawe podejście do sprzętu
Ale za to piękna albumowa fotka powstała - kiedyś miło będzie powspominać
Mała zdolna
Bardzo sympatyczne zdjątko
aaaa dwa takie wkleję...
choć ósemka wydaje się ciasna i ucięłam nogi ale mam tylko 170 wzrostu a wiadomo łapię momenty
9-zawodowo pozuje
9 - super
5 i 6. Super zdjęcia.
1. Także piękne zdjęcie, tylko ciut bym przyciemnił.
P.S: Śliczna córeczka