Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
9-zawodowo pozuje
9/ sympatyczna mina - ale światło nie najlepsze. Podpis (znak wodny) bym wywalił. To moje zdanie - zwyczajnie nienawidzę wszelkich podpisów na zdjęciach...
7 przesliczna , na dodatek z moim ulubionym aparatem
Deviant napisał(a):
Podpis (znak wodny) bym wywalił.
Zdecydowanie stawiam na 9
Bardzo ładne zdjęcia masz w albumie. Jestem pod dużym wrażeniem. Może technicznie niektóre kuleją, ale z czasem będzie tylko lepiej. W miarę czasu będę tu zaglądał.
Tadeusz napisał(a):
Zdjęcia córeczki bardzo fajne - szczególnie podoba mi się gra cieni wywołana przez żaluzje
I miałbym problem gdybym musiał wybrać jedno: 5 jest taka spokojna, łagodna, zaś 6, dynamiczna - "mamo, jak mi świeci w oczy!".
Więc za oba
dziękuję Wam
znak wodny: wolę aby był najwyżej zmniejszę krycie aby nie przeszkadzał w odbiorze zdjęć
2 - szyszek, jak szyszek - leży nisko
3 - chciałbym zauważyć, że model - tudzież modelka - nie jest przygotowany/-a na sesję. Ma brudną mordkę
4 - nie wiem dlaczego "titanic"
5 - krok w tył ? Albo kadr pionowy? Bo teraz głowa ma jakieś takie dziwne proporcje (ogólnie i w stosunku do kadru)
7 - ładnie papuguje mamusię
8 - faktycznie szkoda stópek, a i przydałoby się ciut rozjaśnić (błyskałaś wbudowaną lampą? wbudowana lampa jakoś tak spłaszcza obraz )
9 - ale poza (myślicielska) świetny kadr
9.
Mam propozycję:
:smileyarrow: