Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
47 super :smileythumbsup:. 48 imo mogło mieć ostrość trochę wyżej, ale i tak fajnie. Ogólnie tilt-shift jest fajnym efektem .
dziękuję Wam
dzisiaj kadr plażowy
No i też ładny .
Z zoo fotki bardzo fajne do oglądania.
42.Skoda zamkniętych oczu i uciętych tylnych łap, ale i tak fajna fotka
43.Bardzo fajne.
47 i 48 wygląda naprawdę jak makieta. Bardzo ciekawa obróbka.
49. Fajna fotka.
47 i 49 - bardzo mi się podobają
o mamo jaki kurz a fe! :smileyredface:
na wiosnę troszkę odświeżymy tą galerię
razem z mamą-kuby (Aniu pozdrawiam
i chcę Wam pokazać te kadry, które udało mi się zrobić do tej pory
dodam, że 3 miesiące wcześniej udało mi się ukończyć inny projekt na w/w forum (jak dla mnie cięższy w realizacji bo zadaniowy) dlatego ten postanowiłam potraktować lajtowo, ot takie nasze zdjęcia z codzienności
jeszcze napiszę, że warto zrobić taki projekt samemu dla siebie choć mobilizacja w grupie największa
dzisiaj pierwsze 4 kadry z 1-4 lutego
fantastyczne
dzięki shprot
dzisiaj kolejna porcja
5-8 luty
obróbkowo może nie każdemu pasuje, technicznie pewnie wiele do powiedzenia ale na forum DwO traktujemy to jako zabawę
Kasiu, patrząc na tytuł sądziłam, że pochwalisz się poprzednim projektem - zwłaszcza słońcem. Jeśli sama tego nie zrobisz - ja umieszczę to zdjęcie w Twojej galerii ))
Lutowy projekt to wspaniała zabawa, niby zobowiązująca do sięgnięcia codziennie po aparat, ale wciąż zabawa.
Kasiu, Twoja obróbka choć niecodzienna, na stałe wpasowała się w wysmakowane kadry jakie nam prezentujesz. Baaaardzo lubię Twoje spojrzenie na świat dziecięcy
pozdrawiam i do zobaczenia na DwO
dzięki Aniu
wiesz, zastanawiałam się czy pokazać ten poprzedni projekt - jest zupełnie inny niż ten, zresztą wiesz
poczekam z lutowym do końca i wstawię zdjęcia z poprzedniego w takim razie
czekam na DwO!