Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie. Jestem świeżym fotoamatorem. Przedstawiam moje zdjęcia.
Uwagi, krytyka i ocena mile widziane, a wręcz wskazane. Pozdrawiam.
Kolejne fotki.
Kolejne fotki.
Kolejne fotki.
Kolejne fotki.
Kolejne fotki.
Witam
Mocne wejście - pod względem ilości.
Piątka za kreatywność. Szóstka za pomysł z podświetleniem w 10-ce. Poza tym zbyt duża różnorodność więc za wcześnie na jakieś opinie. Co do eksperymentów z wodą. Lepiej jedno konkretne. W 16-ce jak dla mnie zbyt duże zniekształcenie przez ingerencję zmarnowało zdjęcie.
Czekam na następne.
Dziękuję za uwagi. Może rzeczywiście zbyt dużo na raz... A różnorodność wynika z tego, że nie mam wyrobionego jeszcze swojego profilu. Poza tym cały czas testuję aparat i staram się to robić w bardzo różnych warunkach. Pozdrawiam.
Witam w odpowiedzi na pytanie ,kontrast ,wyrazistosc ustawione na plus czyli na maksa i jeszcze opcja tryb koloru na intensywny pozatym kolory sa jeszcze podciagane w programie graficznym ja najcześciej robie to w gimpie nie mam w posiadaniu żadnych filtów wiec generalnie jest cięzko np o ciekawe niebo nieraz sie wmiare udaja choć to jeszcze nie to ale to już inna bajka.Tak na standartowych ustawieniach a chyba zwłaszcza tryb koloru robi sporą róznice jest raczej blado na zdjeciach.W niektorych przypadkach można z ustawien intensywny kolor zrezygnować i podciagnac sobie tyle ile trzeba na komputerze ,trzeba samemu poeksperymentowac popstrykac jedno ujecie z róznymi ustawieniami
Witaj.
Pomysłowości i wyczucia tego na pewno Ci nie brakuje Zdjęcia wizualnie bardzo mi się podobają. Nawet nie próbuję szukać najlepszych, bo ciężko jest mi się zdecydować. za wszystkie.