anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
Matti-----
Początkujący

Dlaczego zmieniasz ?:) (forum kkm)

wojttekk_foto
Początkujący

139 i 140 są ładne :)

138. - Byłoby fajne zdjęcie, gdybyś zrobił kadr z boku kwiatka, bo fotografowanie z góry jest według mnie mało ciekawe. Za dużo jest zamazanego tła, a za mało ostrości.

ludzik82r
Początkujący

no niestety musze się porzegnać ponieważ Sonke sprzedaje i zdjęć z Nikona nie można tu wrzucać

bardzo miło było mi na tym forum i sami życzliwi ludzie tu piszą :c10 :c10 :c10

doslav.
Poszukiwacz

No ale przecież jest magiczne miejsce dla innosystemowców więc choć od czasu do czasu mógłbyś wpaść :c20 I pokazać coś... Ciekawego :D

A Ty od razu pożegnania... :D

ludzik82r
Początkujący

oo to nie widzialem tego miejsca :D

pablo_duch
Początkujący

Alfe zmieniasz? :c7

Ale odwiedzaja Nas i czasem pokaz co robi ten system Nikon

Poowodzenia

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Szczerze? To nie rozumiem decyzji. Zainwestowałeś już trochę kasy w ten system, poznałeś wady i zalety, zacząłeś robić coraz ciekawsze fotki. Może warto by było zmienić puszkę na coś lepszego. No chyba, że w Twoim otoczeniu nie wypada robić zdjęć alfami, to ok i powodzenia życzę :c10

ludzik82r
Początkujący

w moim otoczeniu udowodniłem ze alfom też można robić dobre foty a było kilka osób które miały "ale"

zmieniłem dlatego że bardzo spodobała mi się obsługa N i kilka opcji np manualne ustawienia lampy niskie szumy praca AF

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

No,coz .Bylismy swiadkami dobrej roboty z Twojej strony i zaangazowania z jakim poznawales Alfe.Publikowales ciekawe kadry,portrety,w zasadzie pozbawione wszelkich powaznych wad.
Zycze powodzenia i wielu osiagniec w dziedzinie fotografii :c39 .

Bertone.
Poszukiwacz

Pozostaje mi tylko życzyć Tobie powodzenia :thumbsup: :D

Kurczę a takie fajne zdjęcia(dziewczyny) były tutaj :D :D :D :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________