anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
BuBu__
Początkujący

portretowe nawet fajne, ale nie rozumiem tych czarnych szpilek do biało czerwonego stroju na 46 :c7

ludzik82r
Początkujący

:slight_smile:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

ludziku jeśli sesja podoba się Tobie i modelce to nie mam uwag lecz dla mnie niestety jedyne jako tako "jadalne" zdjęcie to 50. i to nie do końca. Mam skojarzenia jak wcześniej witsu.

ludzik82r
Początkujący

podoba mi się bo dopiero 1 sesja jaką robiłem i nie mam jeszcze samo krytyki tak jak po tym czasie do niektórych moich wcześniejszych zdjęć w których wiele wad widzę teraz

ludzik82r
Początkujący
norobob
Początkujący

52 ok
54 +
ale w 53 to chyba przedobrzyłeś

;0)

Bertone.
Poszukiwacz

norobob napisał(a):

w 53 to chyba przedobrzyłeś

No chyba poleciało się z suwaczkami :smileyhappy:
Mi najbardziej podpasowała fotka 52)Gosia :smileythumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
ludzik82r
Początkujący
Bertone.
Poszukiwacz

53b :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
wojtek0
Początkujący

Trzeba próbowac i chwała Ci za to ,ale wiem to po sobie nic na siłę,a jakoś mam wrażenie że zrobiłeś te foty troszkę na siłę,na zdjęciach fajnie jak poza fajnym pierwszym planem jest fajne tło.
Próby z lampą, no próby proponuje dyfuzor ,lub lampą nie walic po oczach tylko odbijac od np.sufit
Takie oto moje spostrzeżenia -pozdrawiam :thumbsup: