Podziel się wrażeniami!
Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem
Bądzcie wyrozumiali ...
Obróbka komputerowa jest potrzebna, niestety czasem niszczy całość. Proponuje ci Krzychu byś zaczął próbować robić zdjęcia, tak by były dobre po zrobieniu, a nie po grubej obróbce w kompie(korygować drobne niedociągnięcia a nie tworzyć zdjęcia na nowo). Poza tym fajnie, że masz lampę- tylko nie wal po gałkach (ja niestety nie mogę tak jak ty kupować co miesiąc nowego dodatku). Pozdro
wojtek0 napisał(a):
Trzeba próbowac i chwała Ci za to ,ale wiem to po sobie nic na siłę,a jakoś mam wrażenie że zrobiłeś te foty troszkę na siłę
Takie oto moje spostrzeżenia -pozdrawiam
wiciuryn1 napisał(a):
Obróbka komputerowa jest potrzebna, niestety czasem niszczy całość. Proponuje ci Krzychu byś zaczął próbować robić zdjęcia, tak by były dobre po zrobieniu, a nie po grubej obróbce w kompie(korygować drobne niedociągnięcia a nie tworzyć zdjęcia na nowo). Poza tym fajnie, że masz lampę- tylko nie wal po gałkach
(ja niestety nie mogę tak jak ty kupować co miesiąc nowego dodatku). Pozdro
Mnie raty już zjadają dlatego więcej nie mogę wziąć. Samochód niestety nie chce się sprzedać.
Witam
40 - takim starem jeździłem w wojsku
portrety chociaż wolę ciepłe kolory a więc z przewagą na 53a
a co wcześniejszych miła dla oka taka sesja
trochę dopracować (wszystkie rady już napisali inni) i będzie
pozdrowionka
Nie zaglądałem tu przez weekend a w Twojej galerii tyle nowości
Z tych niekomentowanych najbardziej spodobały mi się zdjęcia 47 i 51.
jeszcze trochę jesieni
55 - widać efekt obróbki w komputerze - pewnie wiesz gdzie a tak poza tym to kadr do mnie nie przemawia
ta rura
56 - ot drzewo i nic ciekawego
57 - nie wiem co chciałeś pokazać. Kwiaty czy ten zniszczony budynek.
na 55 fajne miejsce, do wykorzystania w przyszłości
na 57 - podobnie; pewnie ciasno za plecami?
te 18mm krzywi trochę
bardzo ciasno
43 i 53b Pierwsze za naturalne piękno a drugi za kolorki, urocze piegi i szczery uśmiech