anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
wiciuryn1
Początkujący

Obróbka komputerowa jest potrzebna, niestety czasem niszczy całość. Proponuje ci Krzychu byś zaczął próbować robić zdjęcia, tak by były dobre po zrobieniu, a nie po grubej obróbce w kompie(korygować drobne niedociągnięcia a nie tworzyć zdjęcia na nowo). Poza tym fajnie, że masz lampę- tylko nie wal po gałkach ;) (ja niestety nie mogę tak jak ty kupować co miesiąc nowego dodatku). Pozdro

ludzik82r
Początkujący

wojtek0 napisał(a):

Trzeba próbowac i chwała Ci za to ,ale wiem to po sobie nic na siłę,a jakoś mam wrażenie że zrobiłeś te foty troszkę na siłę
Takie oto moje spostrzeżenia -pozdrawiam :thumbsup:

ale te nowe na siłę czy tamta sesję bo co do tamtych to się zgodzę ze nie chciało mi się takich bardzo pozowanych zdjęć robić wolę naturalne ...
a co do tych Gosi to może nie to że na siłę tylko na szybko

wiciuryn1 napisał(a):

Obróbka komputerowa jest potrzebna, niestety czasem niszczy całość. Proponuje ci Krzychu byś zaczął próbować robić zdjęcia, tak by były dobre po zrobieniu, a nie po grubej obróbce w kompie(korygować drobne niedociągnięcia a nie tworzyć zdjęcia na nowo). Poza tym fajnie, że masz lampę- tylko nie wal po gałkach ;) (ja niestety nie mogę tak jak ty kupować co miesiąc nowego dodatku). Pozdro

masz napewno dużo racji ale mi podobały się zdjęcia w mniejszych barwach i to zmieniłem ...

ps. mnie też nie stać haha raty mnie zjedzą :d

wiciuryn1
Początkujący

Mnie raty już zjadają ;) dlatego więcej nie mogę wziąć. Samochód niestety nie chce się sprzedać. :c8

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Witam

40 - takim starem jeździłem w wojsku :slight_smile:
portrety :thumbsup: chociaż wolę ciepłe kolory a więc z przewagą na 53a
a co wcześniejszych miła dla oka taka sesja :D ;) trochę dopracować (wszystkie rady już napisali inni) i będzie :thumbsup:

pozdrowionka

witsu------
Początkujący

Nie zaglądałem tu przez weekend a w Twojej galerii tyle nowości :-)
Z tych niekomentowanych najbardziej spodobały mi się zdjęcia 47 i 51.

ludzik82r
Początkujący
Starosta.
Początkujący

55 - widać efekt obróbki w komputerze - pewnie wiesz gdzie ;) a tak poza tym to kadr do mnie nie przemawia :c9 ta rura :c8
56 - ot drzewo i nic ciekawego
57 - nie wiem co chciałeś pokazać. Kwiaty czy ten zniszczony budynek.

Pozdrawia Starosta :grin:
norobob
Początkujący

na 55 fajne miejsce, do wykorzystania w przyszłości

na 57 - podobnie; pewnie ciasno za plecami?
te 18mm krzywi trochę

ludzik82r
Początkujący

bardzo ciasno :(

tweety------
Początkujący

43 i 53b :c4 Pierwsze za naturalne piękno a drugi za kolorki, urocze piegi i szczery uśmiech :D