anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
ludzik82r
Początkujący

tweety napisał(a):

43 i 53b :c4 Pierwsze za naturalne piękno a drugi za kolorki, urocze piegi i szczery uśmiech :D

dziękuję :smileyredface:

chciałem jeszcze pokazać zdjęcie 48 gdzie miałem komentarze że Justyna wygląda jak mamuśka, dziś pierwszy raz robiłem retusz postaci i oto wynik

Bertone.
Poszukiwacz

Nie fajne , fotka jak z gry komputerowej

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
ludzik82r
Początkujący

za zwyczaj retusz to nie naturalna fotka

Firianus
Początkujący

48a) fotka na NIE :c9
za Wiki: Retusz oznacza poprawianie fotografii, poprzez jej odnowienie, zmianę barwną fotografii, wykadrowanie, poprawę szczegółów, a także zmiany poza obszarem kadru np. dodanie ramki. Retuszem jest również wykreowanie fotografii na styl dawnych fotografii.

Ty niestety, ale przedobrzyłeś :nauseated_face: Utworzyłeś postać komputerową jak kolega wyżej zauważył. Na przyszłość-retuszując, staraj się usuwać tylko niedoskonałości ciała(takie jak blizny, pieprzyki etc.).

ludzik82r
Początkujący

no ok znaczenie retuszu jest takie rzeczywiście ja troche okładkowe CKM czy Playboy zrobiłem wygładzone do bólu

ale tu jeszcze raz Gosia natural

ludzik82r
Początkujący

zakupiłem dziś nowe szkło :) DT 1.8/50 SAM

przykladowa fota mam go od 30minut :D

Bertone.
Poszukiwacz

ludzik82r napisał(a):

zakupiłem dziś nowe szkło :) DT 1.8/50 SAM

przykladowa fota mam go od 30minut :D

Gratuluje :smileythumbsup:
Kusi mnie , żeby kupić sobie takie ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
ludzik82r
Początkujący

bardzo tanie szkło a widzę ogromna różnice w jakości zdjęć

wiciuryn1
Początkujący

Czyli jednak można kupić za małe pieniądze przyzwoite szkło. Pomyślę Krzychu nad tym szkłem- jest mi ono bardziej potrzebne niż jakiś zoom.

ludzik82r
Początkujący

pierwsze zdjęcie z DT 1.8/50 SAM