Podziel się wrażeniami!
Niektórzy mnie znają z KKMa, niektórzy stąd.. Albo w ogóle mnie nie kojarzą
W każdym bądź razie zapraszam do komentowania
Ale dałeś po oczach!
Szkoda, że tak dziwnie układa się ten most po którym jedzie pociąg bo przez to sprawia wrażenie, że fotka jest krzywa. Ja bym ciął w panoramę, i bez tego pociągu na górze...wówczas robi się jeszcze fajniej bo pociąg jadący na zakręcie jest w mocnym punkcie.
Fajnie, że założyłeś album na forum!
idealne zdjęcie dla producentów puzzli
01 - ja się zgadzam z Lajamem. Przy czym ja bym (w miarę możliwości) zwiększył ogniskową (500ta )
Na pierwszy rzut oka wygląda jakby tam był niezły galimatias, a przecież wszystko jest przemyślane i dopracowane
Niektórzy mnie znają z KKMa, niektórzy stąd.. Albo w ogóle mnie nie kojarzą
Brrr ale to straszne, idzie dostać oczopląsu...
Zdjęcie jak najbardziej mi się podoba, świetnym pomysłem było to sfotografować, a W&B chyba dlatego, żeby cokolwiek było widać?
Lajam, shprot, kris, bart_m26, dzięki
Lajam napisał(a):
Szkoda, że tak dziwnie układa się ten most po którym jedzie pociąg bo przez to sprawia wrażenie, że fotka jest krzywa. Ja bym ciął w panoramę, i bez tego pociągu na górze...wówczas robi się jeszcze fajniej bo pociąg jadący na zakręcie jest w mocnym punkcie.
kris napisał(a):
01 - ja się zgadzam z Lajamem. Przy czym ja bym (w miarę możliwości) zwiększył ogniskową (500ta )
Na pierwszy rzut oka wygląda jakby tam był niezły galimatias, a przecież wszystko jest przemyślane i dopracowane
kris napisał(a):
a są jeszcze tacy, którzy poznali na plenerku
Komentowałem to foto na KKMie ale jeszcze mnie naszło po uwagach Lajama i krisa. Można by powalczyć jeszcze trochę, mianowicie kwadrat, dolna krawędź tuż nad "wiaduktem" na dole i ciągnąc w prawo aż do jasnego bloku z prawej, no i w górę. Trzeba by to zrzutować na duży format odbitki lub wielki ekran, nabrałoby wyrazu.
Kufa, tak sobie właśnie zdałem spraw, że zaniedbałem tutejszy album. :smileyredface:
z tym kwadratem to też niegłupie
Tommygun napisał(a):
Kufa, tak sobie właśnie zdałem spraw, że zaniedbałem tutejszy album. :smileyredface:
Poprawię się.
Koniku, dawaj dalej.
Tommygun napisał(a):
Poprawię się.
Koniku, dawaj dalej.