Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Szarpnąłem się na odwagę i pozwolę sobie skomentować jedno zdjęcie.
Na 348 koleś z lewej strony z dyndającą ręką się wciął i trochu przeszkadza, może inny kadr i będzie Pozostałe spoko.
odkrywczy nie będę jak napisze 349
Pikowcy - najlepsze z tej wrzutki jak dla mnie
Wiadomo, że 349 aka Pikowcy A to pewnie z tego pwoodu, że przerywa tak na chwilę tą 'szarość i monotonię' życia codziennego z Twoich street'ów
paulina napisał(a):
ale "klocuszki" chodzą po Twoich ulicach
Bertone napisał(a):
To gdzie Batman
rakastan00 napisał(a):
No z jednej strony może i 348 wygląda na pochylone, ale z drugiej strony patrząc po ludziach to jest ok. Pewnie Ci co stawiali przystanek nie używali poziomicy.
rakastan00 napisał(a):
"Pikowcy" wyraźnie zadowoleni, że kris im fotkę cyknął.
10zer napisał(a):
Szarpnąłem się na odwagę i pozwolę sobie skomentować jedno zdjęcie.
Na 348 koleś z lewej strony z dyndającą ręką się wciął i trochu przeszkadza, może inny kadr i będzie Pozostałe spoko.
Starosta napisał(a):
Pikowcy - najlepsze z tej wrzutki jak dla mnie
dejmien napisał(a):
A to pewnie z tego pwoodu, że przerywa tak na chwilę tą 'szarość i monotonię' życia codziennego z Twoich street'ów
Pięknie uchwycona radość dzieci Rzeczywiście ludzie trochę przeszkadzają, no ale na to nie poradzimy.
352 - mały majster pilnuje odśnieżania http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif
Pięknie uchwycona radość dzieci Rzeczywiście ludzie trochę przeszkadzają, no ale na to nie poradzimy
Najbardziejsze to Pikowcy i Kierownik robót publicznych
352 widac ze u ciebie wiosna nadchodzi ,albo sie ruła zepsula ,bo cos jak by mokro
351. Bardzo mi się podoba i kolorystyka i ten chłopiec wyłapany z tłumu zabieganych ludzi
Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się ta scenka z bajką "Dziewczynka z zapałkami"