Podziel się wrażeniami!
Witam!
Po dość długim czasie pobytu na forum, zdecydowałem się w końcu na założenie własnej galerii. Fakt faktem że własnego aparatu jeszcze nie posiadam, skłaniał mnie do zrobienia galerii gdy już go zdobędę - lecz doszedłem do wniosku, że lepiej wystawić do opinii niektóre zdjęcia i wiedzieć co jest tragiczne złe i niedobre, a co może się podobać i ujrzeć światło dzienne.
Pierwsza wrzuta - Renault F1 Team w Poznaniu. Miło spędzony czas z kilkoma osobami z forum - dzięki. Można uznać że miałem wtedy aparat pierwszy raz w ręku, oczywiście z trybem "auto" - dopóki nie dojrzał tego kris i stwierdził że tak być nie może
Bakcyla załapałem, co ważniejsze, połknąłem. Na własny aparat niestety przyjdzie poczekać jakiś czas
Jak łatwo wywnioskować z mojego "wywodu" są to pierwsze eksperymenty fotograficzne, czekam na opinie i krytykę
Wszystkie zdjęcia robione 100 + SAL 18-200(3.5-6.3)
Dzięki za krytykę Cóż - zdjęcia pokazalem, jakie są takie są. Co do iso i czasów - zdałem sobie z tego sprawę bardzo niedawno, wtedy nie miałem pojęcia o co chodzi:( To są zdjęcia jeszcze z tych robionych na oślep, bo inaczej tego nazwać nie można.
No to teraz już będziesz wiedział jak robić w razie czego w takich warunkach
Wrzuta ze spotkania w Bielsku. Dzięki za mile spędzony czas
Strasznie ciasno ...
Tak wrzucam jedno przed-świątecznie nie-świąteczne foto.
Kris polujący w Rialto
@
Już dodałem exify
No ale jak?..
Jak już się wystawiał na strzał to przynajmniej mógł jakiś porządny sprzęt wziąć, a nie - lampa wygięta (wiem, że uszkodzona bo moja tak nie robi), aparat obity (bo mój to nie jest taki kanciasty nad napisem SONY) i w ogóle...
Fajny strzał!
Jeden strzał z Pucharu Świata w Zakopanem
Czesc
Fajna ta galeria Twoja:)
Malysz-niezła przyczajka
Nieźle trafiony ten, jak mu tam, Małysz. Adam Małysz. Ale jakis taki mały w stosunku do ramki.
Fajna galeria
a Małysz w fajnej ramce ..