Podziel się wrażeniami!
Witam!
Po dość długim czasie pobytu na forum, zdecydowałem się w końcu na założenie własnej galerii. Fakt faktem że własnego aparatu jeszcze nie posiadam, skłaniał mnie do zrobienia galerii gdy już go zdobędę - lecz doszedłem do wniosku, że lepiej wystawić do opinii niektóre zdjęcia i wiedzieć co jest tragiczne złe i niedobre, a co może się podobać i ujrzeć światło dzienne.
Pierwsza wrzuta - Renault F1 Team w Poznaniu. Miło spędzony czas z kilkoma osobami z forum - dzięki. Można uznać że miałem wtedy aparat pierwszy raz w ręku, oczywiście z trybem "auto" - dopóki nie dojrzał tego kris i stwierdził że tak być nie może
Bakcyla załapałem, co ważniejsze, połknąłem. Na własny aparat niestety przyjdzie poczekać jakiś czas
Jak łatwo wywnioskować z mojego "wywodu" są to pierwsze eksperymenty fotograficzne, czekam na opinie i krytykę
Wszystkie zdjęcia robione 100 + SAL 18-200(3.5-6.3)
Witam
Małe odświeżenie galerii w związku z moją wizytą na legendarnym torze Nurburgring w Niemczech
W 18 i 20 moim zdaniem troche zbyt mała go. Fajnie by było jakby całe napisy były ostre.
Z kolei w 19 ostrość ustawiłbym na znaczeik BMW.
Ale pomysł całkiem fajny...
Najbardziej podoba mi się 19, ale j.w., szkoda, że to nie znaczek jest ostry
Detale, detale, detale... Bla, bla, bla Pokaż Kuba coś szerzej.
Podwys, Bubu_, Cezar - dziękuję za wizytę i opinie
Teraz jeszcze jedno zdjęcie z Bielska
Przypadło mi do gustu
23 - super !!!! Bardzo mi się podoba