anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KubaW - Jurgis Kairys

profile.country.en_GB.title
KubaW-----
Początkujący

KubaW - Jurgis Kairys

Witam!
Po dość długim czasie pobytu na forum, zdecydowałem się w końcu na założenie własnej galerii. Fakt faktem że własnego aparatu jeszcze nie posiadam, skłaniał mnie do zrobienia galerii gdy już go zdobędę - lecz doszedłem do wniosku, że lepiej wystawić do opinii niektóre zdjęcia i wiedzieć co jest tragiczne złe i niedobre, a co może się podobać i ujrzeć światło dzienne.
Pierwsza wrzuta - Renault F1 Team w Poznaniu. Miło spędzony czas z kilkoma osobami z forum - dzięki. Można uznać że miałem wtedy aparat pierwszy raz w ręku, oczywiście z trybem "auto" - dopóki nie dojrzał tego kris i stwierdził że tak być nie może :c97
Bakcyla załapałem, co ważniejsze, połknąłem. Na własny aparat niestety przyjdzie poczekać jakiś czas :c69
Jak łatwo wywnioskować z mojego "wywodu" są to pierwsze eksperymenty fotograficzne, czekam na opinie i krytykę :c22

Wszystkie zdjęcia robione :c56 100 + SAL 18-200(3.5-6.3)

26 ODPOW. 26
KubaW-----
Początkujący

Witam :c37
Małe odświeżenie galerii w związku z moją wizytą na legendarnym torze Nurburgring w Niemczech :)

profile.country.pl_PL.title
podwys
Początkujący

W 18 i 20 moim zdaniem troche zbyt mała go. Fajnie by było jakby całe napisy były ostre.
Z kolei w 19 ostrość ustawiłbym na znaczeik BMW.

Ale pomysł całkiem fajny...

BuBu__
Początkujący

Najbardziej podoba mi się 19, ale j.w., szkoda, że to nie znaczek jest ostry :P

.cezar.
Początkujący

Detale, detale, detale... Bla, bla, bla ;) Pokaż Kuba coś szerzej. :nauseated_face:

KubaW-----
Początkujący

Podwys, Bubu_, Cezar - dziękuję za wizytę i opinie :c22
Teraz jeszcze jedno zdjęcie z Bielska :c20

BuBu__
Początkujący

Przypadło mi do gustu ;)

TMiN-----
Początkujący

23 - super !!!! Bardzo mi się podoba