Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
kuraq napisał(a):
...
A teraz takie eksperyment z nieostrościami przed modelką.
Kolejny raz Emilia
151 - oprócz badylków na spódniczce, boli mnie makijaż à la poobijana melanżówa. Bardziej pasowałby prowiosenny klimat tego makijażu. Fajnie "stanęła", ale mi na jakaś taka smutna
150 - szacuneczek
Za krisem, makijaż zniszczył to zdjęcie, ale klimat całkiem fajny
Zgadzam się z poprzednikami co do makijażu dziewczyny,mógłby być subtelniejszy,pasujący do nastroju tego zdjęcia,takiego wiosennego, świeżego i optymistycznego
150 -
Bardzo ładne kolorki
(tylko, wg mnie za mocna winieta - za ciemna, trochę źle to kontrastuje zz jasną i kolorową formą zdjęcia).
Dziękuję wszystkim za wizytę, miłe słowa, a szczególnie za konstruktywną krytykę
Lajam napisał(a):
Nie przekonuje mnie taka forma. O ile te nieostrości są ok, to już jakieś badyle przebiegające przez modelkę są nie do zaakceptowania.
krzys1977 napisał(a):
Dobrze, że to nazwałeś eksperyment. Fajnie, że ci się chce eksperymentować.
Niestety ogólnie nie przemawia do mnie.
kris napisał(a):
boli mnie makijaż à la poobijana melanżówa. Bardziej pasowałby prowiosenny klimat tego makijażu.
152a - mam takie odczucie że głowa dosyć dziwnie wygląda oplatana tymi rękoma
152c - superanckie i widziałbym to zdjęcie jeszcze w kolorze
152a - bardzo miłe, fajna poza i kontakt - chociaż skroiłbym tak aby tę prawą rękę modelki było widać w całości.
152a i b jak najbardziej mi sie podobaja ale 152 c tak jakos mi nie pasuje odcięte czoło i kadr w poziomie
kuraq napisał(a):
Także Aniu, krisie, Niniel'u(?) i wszyscy, którym makijaż nie podszedł. Będzie lepiej!