anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

lejdi_m galeria

lejdi_m
Początkujący

lejdi_m galeria

Witam serdecznie, na pierwszy ogień pójdzie szyszka oraz inne stwory ;)

94 ODPOW. 94
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam serdecznie bo dłuższej nieobecności :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
lejdi_m
Początkujący

Bardzo dziękuję za przywitanie i już wrzucam coś nowego :)

ad.10 obcięło kopytka, pod słońce, kadr też pewnie nie ten, ale mimo wszystko jestem ciekawa Waszych opinii ;)

Bertone.
Poszukiwacz

10 - Podoba mi się , może ta mgła tak działa a może miejsce jakim jest Stary Rynek :thumbsup:
11 - fajne zwierzątko :D To jest szynszyla ?

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
lejdi_m
Początkujący

dzięki :) to nawet nie była mgła tylko od słońca jakaś taka poświata. Tak, szynszyla :D

Bertone.
Poszukiwacz

dzięki :) to nawet nie była mgła tylko od słońca jakaś taka poświata. Tak, szynszyla :D

Poświata , hmm... fajny efekt :smileythumbsup:
A co do szynszyla , tak myślałem ... u kumpla widziałem coś podobnego :D

kuraq.
Poszukiwacz

Ten refleks jest ok, ale szkoda ucietych kopytek.
A już poza oceną zdjęcia, tam jeździ taka miła i uśmiechnieta Pani, imo lepiej pasowałaby do tego zdjęcia.

colorful-----
Początkujący

10 - bardzo fajnie, że pod światło! i mimo obciętych kopyt bardzo mi się podoba :)
11 - światło nieciekawe...

lejdi_m
Początkujący

kuraq - niestety wtedy jeździł tylko pan :(
colorful - problem światła jest jak na razie nie do przeskoczenia - muszę robić wieczorem przy sztucznym świetle (bo w dzień szyszak śpi), a ma wtedy takie adhd że bez lampy ani rusz 😕

dzięki za odwiedziny i ocenę:)

lejdi_m
Początkujący

zabawa z dość już starymi wróblo-kaczkami...

lejdi_m
Początkujący

...i dzisiejsze, zanim pani sigma odmówiła współpracy i padła 😕