Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie, na pierwszy ogień pójdzie szyszka oraz inne stwory
Ostatnie kadry naprawdę niezłe (w szczególności ostatnia żaba - ). Szkoda tylko tych przesyconych barw. Ale przejdzie Ci, wiem po sobie
Żabka bardzo fajnie wyszła
Fajnie żabka uchwycona
Ogólnie Twoje przyrodnicze fotki bardzo przyjemnie się ogląda.
bardzo Wam dziękuję!
chwilowo nie mam nic nowego, bo terminy zaczęły mnie gonić, ale jeszcze zimowe (teraz widzę, że śnieg jest różowy, powiedzmy że taki był plan ) :
Różowy śnieg, to pikuś. Ale powiedz, co temu kotu zrobiłaś? Przywaliłaś mu lampą po oczach, czy jak? Nieładnie jest oświetlony, a właściwie "przejarany". Mogłaś chociaż jakiegoś dyfuzora użyć, albo co...
Sama widzę, że tłumaczenie, że nie mam dyfuzora a bez lampy się nie dało, jest kiepskie dość nie pozostaje nic innego jak się poprawić w przyszłości - dziękuję za konstruktywną krytykę:)
A swoją drogą to nie przypuszczałabym, że trzeba pamiętać o tylu rzeczach... jak nie zapomnę wyostrzyć, jak nie przesadzę z kolorami, to znowu światło - dłuuuuuga droga przede mną
34. Fotka, byłaby ok, gdyby kot tak jak wspomniał Tadeusz był lepiej oświetlony. Nie " wal " kotowi tak mocno lampą po oczach, może lampę mogłaś skierować do góry ( chyba że masz tylko wbudowaną ).
35. Fajne ujęcie, tylko ten śnieg troszkę różowy. Ale to takie czepianie się
29 mnie zachwyciło, wielkie
A swoją drogą to nie przypuszczałabym, że trzeba pamiętać o tylu rzeczach... jak nie zapomnę wyostrzyć, jak nie przesadzę z kolorami, to znowu światło - dłuuuuuga droga przede mną
jest i dokładka, w postaci takiej bardziej humorystycznej - Wam też się wydaje, że ta biedronka woła "pomocy"?
bardzo dziękuję oczywiście za odwiedziny i komentarze - cieszę się, że zdjęcia podobają się nie tylko mnie i wdzięczna jestem za sugestie poprawy:)