anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

lejdi_m galeria

lejdi_m
Początkujący

lejdi_m galeria

Witam serdecznie, na pierwszy ogień pójdzie szyszka oraz inne stwory ;)

94 ODPOW. 94
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Ostatnie kadry naprawdę niezłe (w szczególności ostatnia żaba - :c4 ). Szkoda tylko tych przesyconych barw. Ale przejdzie Ci, wiem po sobie ;)

Aniqa.
Poszukiwacz

Żabka bardzo fajnie wyszła :c4

Methos-----
Początkujący

Fajnie żabka uchwycona :thumbsup:
Ogólnie Twoje przyrodnicze fotki bardzo przyjemnie się ogląda.

lejdi_m
Początkujący

bardzo Wam dziękuję! :)

chwilowo nie mam nic nowego, bo terminy zaczęły mnie gonić, ale jeszcze zimowe (teraz widzę, że śnieg jest różowy, powiedzmy że taki był plan :D ) :

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Różowy śnieg, to pikuś. Ale powiedz, co temu kotu zrobiłaś? Przywaliłaś mu lampą po oczach, czy jak? Nieładnie jest oświetlony, a właściwie "przejarany". Mogłaś chociaż jakiegoś dyfuzora użyć, albo co...

------------------------------
fotoamator
lejdi_m
Początkujący

Sama widzę, że tłumaczenie, że nie mam dyfuzora a bez lampy się nie dało, jest kiepskie dość ;) nie pozostaje nic innego jak się poprawić w przyszłości - dziękuję za konstruktywną krytykę:)

A swoją drogą to nie przypuszczałabym, że trzeba pamiętać o tylu rzeczach... jak nie zapomnę wyostrzyć, jak nie przesadzę z kolorami, to znowu światło - dłuuuuuga droga przede mną :D

wojttekk_foto
Początkujący

34. Fotka, byłaby ok, gdyby kot tak jak wspomniał Tadeusz był lepiej oświetlony. Nie " wal " kotowi tak mocno lampą po oczach, może lampę mogłaś skierować do góry ( chyba że masz tylko wbudowaną ).

35. Fajne ujęcie, tylko ten śnieg troszkę różowy. Ale to takie czepianie się :)

kuraq.
Poszukiwacz

29 mnie zachwyciło, wielkie :c4

doslav.
Poszukiwacz

A swoją drogą to nie przypuszczałabym, że trzeba pamiętać o tylu rzeczach... jak nie zapomnę wyostrzyć, jak nie przesadzę z kolorami, to znowu światło - dłuuuuuga droga przede mną :D

Jeżeli nie stracisz zainteresowania fotografią to - wierz mi - za jakiś czas (i to całkiem niedługi) będziesz się uśmiechać na widok tych słów :) Te wszystkie czynności stają się wręcz odruchami...
Co do zdjęć ostatnich - pozostaje mi się zgodzić z opinią Tadeusza...

No i czekam na dokładkę :c20

lejdi_m
Początkujący

jest i dokładka, w postaci takiej bardziej humorystycznej - Wam też się wydaje, że ta biedronka woła "pomocy"? :D

bardzo dziękuję oczywiście za odwiedziny i komentarze - cieszę się, że zdjęcia podobają się nie tylko mnie i wdzięczna jestem za sugestie poprawy:)