Podziel się wrażeniami!
dodaje kilka fotek na początek proszę o komentarze :]
Witam
Widzę ciekawe fotki, ale wypowiem się na temat ostatnich trzech.
7 i 9 - bardzo ładne
8 - super fotka, fajne kolory
zmiana tematu krytyka mile widziana
Z dzisiejszego spacerku
14 bardzo sympatyczna.
13 przydałaby się blenda do rozproszenia cieni pod oczami.
W obu troszkę przytłaczają ramki, no ale ja już tak mam, że ramki rzadko mi się podobają
sadam napisał(a):
14 bardzo sympatyczna.
13 przydałaby się blenda do rozproszenia cieni pod oczami.
W obu troszkę przytłaczają ramki, no ale ja już tak mam, że ramki rzadko mi się podobają
z tego samego spacerku
15 Ładne, ciekawe podejście - na ogół pokazujemy środek stokrotki. Może przyciąłbym tylko trochę lewej (tak aby nie było tego żółtego kwiatka), a może też bym tak zostawił
dzięki z odwiedziny i komentarz sadam no właśnie na ogół widać środek stokrotki a ja chciałem ją pokazać z poziomu drugiej stokrotki i chyba mi się udało :]
Witam i zacznę od końca
sadam napisał(a):
15 Ładne, ciekawe podejście - na ogół pokazujemy środek stokrotki. Może przyciąłbym tylko trochę lewej (tak aby nie było tego żółtego kwiatka), a może też bym tak zostawił
LoseR napisał(a):
oj przydałaby się ale jeszcze się nie dorobiłem
Creatoor no w sumie co do blendy masz absolutna racje, tylko ze ja nawet wcześniej o tym nic nie wiedziałem przypominam ze jestem amatorem i dopiero się uczę wiec porady(uwagi) tego typu są jak najbardziej mile widziane. Co do zdjęć
14 masz racje nawet nie zauważyłem ze widać tam nogę modelki (jeśli o to chodzi ^^)
12 tak właśnie chciałem zrobić zdjęcie mam tez drugie na którym jest już wszystko ostre tylko nie siatka
10 zimno było, a tło spaprałem ^^