Podziel się wrażeniami!
DSC00025.JPG
oo witamy. super start! brawa.
DSC00982 (2).JPG
Witam serdecznie
Bardzo ładny start. Jest tu kilka naprawdę ciekawych elementów. Tylko mała prośba ponumeruj zdjęcia będzie nam łatwiej komentować.
Pozdrawiam
I jeszcze pare fotek
No i extra, teraz łatwiej się połapać
1-ka bardzo dobrze kompozycyjnie i kolorystycznie. Brak jej jednak ostrości co powoduje że zdjęcie wygląda jak obraz. Nie twierdze czy do wada czy zaleta.
2-ka ciekawa, jak dla mnie zbyt statyczna ale to kwestia gustu, przydałoby się więcej ostrości
3-ka świetna
4-ka ostrość się rozmyła
5-ka bardzo fajnie uchwycone, szkoda tylko że obiekt zlewa się mocno z tłem
6-ka coś w tym jest ale trochę ten kadr nie przemawia do mnie. Ten dom w tyle psuje ujęcie. Może warto się było skoncentrować na środkowym pasie ziemi
7-ka trochę niedobrany kadr
8 -ka super!
9-ka extra, szkoda że ostrości brak i trochę za jasne
Podsumowując masz dobre oko i rękę do zdjęć, nie pstrykasz wszystkiego co popadnie i mam wrażenie, że twoje fotki są przemyślane.
Pozdrawiam
A więc jeszcze małe co nieco
Podobają mi się Twoje fotki Komentować nie chcę, bo jestem początkująca i nic nie wiem
Ale czekam na więcej, bo jest na co popatrzeć
I nastepne
Bardzo ładne, proste i czytelne kompozycje. Przemyślane kadry. Najciekawsze 10 i 13.
13-ka ciekawa temperatura, trochę kadr za ciasny z lewej
10-ka piękna kolorystyka, ale czegoś w nim brakuje, czuje się jakiś niedosyt, ni wiem co to, może ktoś na to wpadnie
w 11-ce tez kadr za mocno uciekł w lewo
w 12-ce coś nie tak z lasem, drzewa tworzą barwną plamę. To ujęcie byłoby świetne w lekkiej mgle
14-ka ciekawa i prosta kompozycja, niebo tylko mało ostre i pozbawione głębi
Pozdrawiam