anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Łukasz co myślicie o tych fotkach sony h7

luki1975-----
Początkujący

Łukasz co myślicie o tych fotkach sony h7

DSC00025.JPG

22 ODPOW. 22
freckleed
Początkujący

oo witamy. ;) super start! brawa.

Creatoor
Początkujący

Witam serdecznie
Bardzo ładny start. Jest tu kilka naprawdę ciekawych elementów. Tylko mała prośba ponumeruj zdjęcia będzie nam łatwiej komentować.
Pozdrawiam

luki1975-----
Początkujący
Creatoor
Początkujący

No i extra, teraz łatwiej się połapać
1-ka bardzo dobrze kompozycyjnie i kolorystycznie. Brak jej jednak ostrości co powoduje że zdjęcie wygląda jak obraz. Nie twierdze czy do wada czy zaleta.
2-ka ciekawa, jak dla mnie zbyt statyczna ale to kwestia gustu, przydałoby się więcej ostrości
3-ka świetna
4-ka ostrość się rozmyła
5-ka bardzo fajnie uchwycone, szkoda tylko że obiekt zlewa się mocno z tłem
6-ka coś w tym jest ale trochę ten kadr nie przemawia do mnie. Ten dom w tyle psuje ujęcie. Może warto się było skoncentrować na środkowym pasie ziemi
7-ka trochę niedobrany kadr
8 -ka super!
9-ka extra, szkoda że ostrości brak i trochę za jasne
Podsumowując masz dobre oko i rękę do zdjęć, nie pstrykasz wszystkiego co popadnie i mam wrażenie, że twoje fotki są przemyślane.
Pozdrawiam

luki1975-----
Początkujący
Antentenne
Początkujący

Podobają mi się Twoje fotki :) Komentować nie chcę, bo jestem początkująca i nic nie wiem :P
Ale czekam na więcej, bo jest na co popatrzeć :)

Creatoor
Początkujący

Bardzo ładne, proste i czytelne kompozycje. Przemyślane kadry. Najciekawsze 10 i 13.
13-ka ciekawa temperatura, trochę kadr za ciasny z lewej
10-ka piękna kolorystyka, ale czegoś w nim brakuje, czuje się jakiś niedosyt, ni wiem co to, może ktoś na to wpadnie
w 11-ce tez kadr za mocno uciekł w lewo
w 12-ce coś nie tak z lasem, drzewa tworzą barwną plamę. To ujęcie byłoby świetne w lekkiej mgle
14-ka ciekawa i prosta kompozycja, niebo tylko mało ostre i pozbawione głębi
Pozdrawiam