Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
niekoniecznie dosiekdoslav napisał(a):
(..)Tylko, że ja to pewnie nieobiektywny jestem(..)
Bertone napisał(a):
7 - takie delikatne rozmycie , fajnie wyszło i kadr też bardzo fajny
wszystkie Twoje zdjęcia jak dla mnie są okej moim zdaniem jednak 5 zdecydowanie najlepsze 4 równie dobre
Bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia
4 najbardziej chwyta za serce, rozkoszna stópka
Kuba nie miał dziś ochoty na pozowanie - marudził cały dzień. A co ma robić kobieta na macierzyńskim ze sporą dawką wolnego czasu (ale tylko podczas gdy pociecha śpi...)? Próba uchwycenia detalu..
takie szydełkowe robótki są bardzo trudne do sfotografowania. kluczowe jest właściwe oświetlenie przedmiotu, a w "domowych warunkach" to jest niezła gimnastyka.
dobrą metodą jest zrobienie foty (albo 3 fot) w RAW i potem złożenie HDR'a
moja kumpela robi ozdoby na choinki szydełkowe ... masakra była z foceniem tego
dobrą metodą jest zrobienie foty (albo 3 fot) w RAW i potem złożenie HDR'a
wiesz. nie ma na to gotowej recepty. musisz próbować ... na początek ustaw sobie balans bieli. a potem kombinuj ...
ja wykorzystałem 4 lampki z żarówkami 100W. poza tym robiliśmy takie prymitywne "dyfuzory" z kalki technicznej ...
kombinacji było mnóstwo, ale efekty spoko. pokazałbym ale oddałem płytę z tymi fotami a swoich nie mam
Jak dla mnie to zdjęcie nr 4 genialnie,młoda niewinna stópka i dłonie na których widać miniony czas
Obejrzałem albumik i prawdę powiedziawszy: jest b. dobrze
Najbardziej w oko wpadła mi 4 Dziecko(jak i rodzice) będzie miało piękną pamiątkę