Podziel się wrażeniami!
wrzucam więc kilka swoich,mam nadzieję, że się Wam spodobaja.
1. "Wybiła dziewiętnasta"
2."Uwięzione w sieci"
3. )
Eliminacje co się podoba:
-pierwsza trójka 1,
-druga trójka 4. po przycięciu do pionowego prostokąta,
-trzecia trójka 9. z głębią co najmniej do końca sęku (stara szopa?),
-czwarta trójka 14. i 12.
Co się nie do końca (lub wcale) podoba:
-ogrodzenie ostre nie tam gdzie trzeba i chyba lepsze byłoby ciachnięte po samej siatce bez ziemi),
-8. ostre ma być ostrze a nie coś pośrodku,
-foto babci OK ale lepsze z ukosa ujmując mniej tych gratów z lewej i łapiąc więcej szacownej osoby prawie en face z zaledwie rozmydlonymi słojami za nią (ale to było pewnie w tej sytuacji niewykonalne).
Co dziewczyny w zbożu to raczej niefortunne są te kłosy pod pachą wg mnie no i dałbym większe zbliżenie osoby. Gdyby modelka Aneta nie stała to pomyślałbym, że krzywo na środkowym. Przyjemne zdjęcia.
heh....tak więc muszę trochę się wybronić
-Co do sęku to to, co sobie zamierzyłam uzyskałam- ostry jest sęk i nie chciałam zrobić przedłużenia na szopkę (choć to nie szopka,tylko co innego , ale nie będę zdradzać )
-Co do 8 też chciałam, by ostra była tylko końcówka kredki, jednak takim aparatem jaki posiadam nic lepszego nie było możliwe...
-Co do kłosów pod pachami hehehe zgadzam się ale wstawiłam ot tak...
-Babcia oczywiście była fotografowana z ukrycia, myślę, że gdyby o tym wiedziała to nic bym z tego nie miała a tak to mam zamyśloną babcię i jestem zadowolona z tego efektu
Najlepiej gdy zdjęcia bronią się same. To, że podobają się ich twórcom to powinno być oczywiste. Niestety na to jak je odbiorą inni nie mamy już wpływu, a krytykę najlepiej pomijać milczeniem.
Pozdrawiam
witam i dzięki za odwiedziny
w takim razie i ja pozwolę sobie wybrać kilka sztuk z Twojej galerii
bez dwóch zdań promienna 3-ka i nietypowa 1 taki asfalt tylko w Polsce
5 też jest fajne chociaż trochę mało ostre
oczywiście nie muszę mówić że babcia na obu zdjęciach wymiata
17 też mi się podoba Kreatywnie podchodzisz do fotografii i to się ceni
--------------------------------
11 to zamek chęciński o nim myślałaś?
ja też nie centralnie w Chęcinach okolice bardziej
w 31 rzeczywiście mogłem cyknąć jeszcze z dwa zdjęcia z innym kadrem
czasami krytyka jest potrzebna bo mobilizuje ale sporo zdjęć od Ciebie mi się podoba, mają to coś
z pewnością zajrzę jeszcze nie raz
pozdro
Creatoor napisał(a):
Najlepiej gdy zdjęcia bronią się same. To, że podobają się ich twórcom to powinno być oczywiste. Niestety na to jak je odbiorą inni nie mamy już wpływu, a krytykę najlepiej pomijać milczeniem.
Pozdrawiam
proszę, kilka zachodzików
Ciekawy album, masz oko do niekonwencjonalnych kadrów, osobiście bardzo lubię takie patrzenie przez wizjer jak Twoje
Podobają mi się kolory na 3 i 5 zdjęciu
8 jest fajne tylko szkoda, że ostrość nie jest na rysiku, ale plus za pomysł
9 bardzo mi się podoba Lubię tak pokazaną fakturę drewna i kolorystyka też dobrze dobrana
14 pomysłowy kadr, jedyne co mnie rozprasza w tym zdjęciu to syfki na matrycy, które widać po lewej stronie
Natomiast z ostatniego wrzutu 18 dla mnie najciekawsze, tylko przeszkadzają trochę te linie wysokiego napięcia (ale nie można mieć wszystkiego)
Ale już nie marudzę tylko czekam na kolejne ciekawe kadry
Zachody śliczne, tylko dlaczego na każdym ujęciu są słupy, przewody... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/frusty.gif