anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mapasja zaprasza do swojej galerii

profile.country.pl_PL.title
mapasja
Początkujący

mapasja zaprasza do swojej galerii

wrzucam więc kilka swoich,mam nadzieję, że się Wam spodobaja.
1. "Wybiła dziewiętnasta"
2."Uwięzione w sieci"
3. :))

85 ODPOW. 85
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Eliminacje co się podoba:
-pierwsza trójka 1,
-druga trójka 4. po przycięciu do pionowego prostokąta,
-trzecia trójka 9. z głębią co najmniej do końca sęku (stara szopa?),
-czwarta trójka 14. i 12.
Co się nie do końca (lub wcale) podoba:
-ogrodzenie ostre nie tam gdzie trzeba i chyba lepsze byłoby ciachnięte po samej siatce bez ziemi),
-8. ostre ma być ostrze a nie coś pośrodku,
-foto babci OK ale lepsze z ukosa ujmując mniej tych gratów z lewej i łapiąc więcej szacownej osoby prawie en face z zaledwie rozmydlonymi słojami za nią (ale to było pewnie w tej sytuacji niewykonalne).
Co dziewczyny w zbożu to raczej niefortunne są te kłosy pod pachą wg mnie ;) no i dałbym większe zbliżenie osoby. Gdyby modelka Aneta nie stała to pomyślałbym, że krzywo na środkowym. Przyjemne zdjęcia.

mapasja
Początkujący

heh....tak więc muszę trochę się wybronić :P
-Co do sęku to to, co sobie zamierzyłam uzyskałam- ostry jest sęk i nie chciałam zrobić przedłużenia na szopkę (choć to nie szopka,tylko co innego , ale nie będę zdradzać :P )
-Co do 8 też chciałam, by ostra była tylko końcówka kredki, jednak takim aparatem jaki posiadam nic lepszego nie było możliwe...
-Co do kłosów pod pachami hehehe :) zgadzam się :) ale wstawiłam ot tak...
-Babcia oczywiście była fotografowana z ukrycia, myślę, że gdyby o tym wiedziała to nic bym z tego nie miała :P a tak to mam zamyśloną babcię i jestem zadowolona z tego efektu :D

Creatoor
Początkujący

Najlepiej gdy zdjęcia bronią się same. To, że podobają się ich twórcom to powinno być oczywiste. Niestety na to jak je odbiorą inni nie mamy już wpływu, a krytykę najlepiej pomijać milczeniem.
Pozdrawiam

Wojt3k
Początkujący

witam i dzięki za odwiedziny

w takim razie i ja pozwolę sobie wybrać kilka sztuk z Twojej galerii :D

bez dwóch zdań promienna 3-ka i nietypowa 1 :D taki asfalt tylko w Polsce :slight_smile:
5 też jest fajne chociaż trochę mało ostre
oczywiście nie muszę mówić że babcia na obu zdjęciach wymiata :thumbsup:
17 też mi się podoba :) Kreatywnie podchodzisz do fotografii i to się ceni ;)

--------------------------------
11 to zamek chęciński ;) o nim myślałaś?

Wojt3k
Początkujący

ja też nie centralnie w Chęcinach ;) okolice bardziej :nauseated_face:

Wojt3k
Początkujący

w 31 rzeczywiście mogłem cyknąć jeszcze z dwa zdjęcia z innym kadrem :(

czasami krytyka jest potrzebna bo mobilizuje ;) ale sporo zdjęć od Ciebie mi się podoba, mają to coś

z pewnością zajrzę jeszcze nie raz :rolling_eyes:
pozdro :c10

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

Najlepiej gdy zdjęcia bronią się same. To, że podobają się ich twórcom to powinno być oczywiste. Niestety na to jak je odbiorą inni nie mamy już wpływu, a krytykę najlepiej pomijać milczeniem.
Pozdrawiam

Oj Creoś, Creoś. To nie była krytyka, bo nie mam uprawnień a jedynie subiektywne odczucia na widok. Ot co. Mam nadzieję, że mapasja wstawi coś niedługo :c10

mapasja
Początkujący
AdiQa-----
Początkujący

Ciekawy album, masz oko do niekonwencjonalnych kadrów, osobiście bardzo lubię takie patrzenie przez wizjer jak Twoje :)

Podobają mi się kolory na 3 i 5 zdjęciu :thumbsup:
8 jest fajne tylko szkoda, że ostrość nie jest na rysiku, ale plus za pomysł :)
9 bardzo mi się podoba :c4 Lubię tak pokazaną fakturę drewna i kolorystyka też dobrze dobrana :thumbsup:
14 pomysłowy kadr, jedyne co mnie rozprasza w tym zdjęciu to syfki na matrycy, które widać po lewej stronie ;)

Natomiast z ostatniego wrzutu 18 dla mnie najciekawsze, tylko przeszkadzają trochę te linie wysokiego napięcia (ale nie można mieć wszystkiego) ;)

Ale już nie marudzę tylko czekam na kolejne ciekawe kadry :nauseated_face:

Creatoor
Początkujący

Zachody śliczne, tylko dlaczego na każdym ujęciu są słupy, przewody... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/frusty.gif