anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mapasja zaprasza do swojej galerii

profile.country.pl_PL.title
mapasja
Początkujący

mapasja zaprasza do swojej galerii

wrzucam więc kilka swoich,mam nadzieję, że się Wam spodobaja.
1. "Wybiła dziewiętnasta"
2."Uwięzione w sieci"
3. :))

85 ODPOW. 85
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

Zachody śliczne, tylko dlaczego na każdym ujęciu są słupy, przewody... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/frusty.gif

Jakoś dostarczana energia musi być - proponuję odbycie wycieczki na tereny okablowane podziemnie ;)
Serio. Fakt mogło być fajnie ale jeśli zachód to bez przeszkadzajek a jeśli słupy to też można ale inaczej, bardziej podmiotowo. Szkoda ale nie zrażaj się tylko szukaj dalej :smileythumbsup: . Z pewnością w tym miejscu można znaleźć czysty kadr!

mapasja
Początkujący

ja tak kocham to niebo za moim domem ...mam czasem wrażenie , że jest tylko moje :D

ale niestety nie mieszkam nad morzem by z powodzeniem focić bez przewodów i drutów...przynajmniej wiadomo, że nie bawię się w fotoshopie w różnego rodzaju korekty, tylko fotografuję to co jest i tego nie zmieniam...
może to źle, może powinnam :c8
ale dziękuję Tomkowi za podbudowujące słowa, zapewne jakbym wyruszyła w długą podróż za mój dom to bym znalazła kadr bez przeszkadzajek (fajne określenie :P )
tak więc teraz tylko czekać aż niebo się do mnie uśmiechnie...mam nadzieję, że zdążę dotrzeć na to miejsce bez drutów zanim słoneczko całkiem zajdzie ( może się i tak zdarzyć)

mapasja
Początkujący
freckleed
Początkujący

21 - kolory świetne, tylko jakby ten kwiatek niżej może.. ale to podoba mi sie najbardziej.

mapasja
Początkujący

nie można było niżej bo tam już były druty hehehhehehehe :c6
:slight_smile:

Wojt3k
Początkujący

Z dwóch ostatnich serii 18, 20 i 19 najlepsze z całej trójki bo najmniej widoczne druty :D no i oczywiście 21 :)
Pomysł na 23 mógłby być trochę lepiej zrealizowany i wtedy było by :thumbsup:

freckleed
Początkujący

znam ten ból. wszędzie gdzie fajnie to coś sie takiego wetnie xD

Rest-----
Początkujący

masakrycznie rewelacyjne :c4

Portret starszej kobiety robi niesowite wrażenie!!

Kierniak
Nowicjusz

Pomysły kapitalne :thumbsup: . Wykonanie dobre, a w niektórych przypadkach bardzo dobre :c4 . Pozdrawiam i czekam na więcej zwłaszcza krajobrazów!

mapasja
Początkujący

po krótkiej przerwie ponownie zapraszam do oglądania i oceniania kolejnych foteczek :)
Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających :)