Podziel się wrażeniami!
wrzucam więc kilka swoich,mam nadzieję, że się Wam spodobaja.
1. "Wybiła dziewiętnasta"
2."Uwięzione w sieci"
3. )
Creatoor napisał(a):
Zachody śliczne, tylko dlaczego na każdym ujęciu są słupy, przewody... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/frusty.gif
ja tak kocham to niebo za moim domem ...mam czasem wrażenie , że jest tylko moje
ale niestety nie mieszkam nad morzem by z powodzeniem focić bez przewodów i drutów...przynajmniej wiadomo, że nie bawię się w fotoshopie w różnego rodzaju korekty, tylko fotografuję to co jest i tego nie zmieniam...
może to źle, może powinnam
ale dziękuję Tomkowi za podbudowujące słowa, zapewne jakbym wyruszyła w długą podróż za mój dom to bym znalazła kadr bez przeszkadzajek (fajne określenie )
tak więc teraz tylko czekać aż niebo się do mnie uśmiechnie...mam nadzieję, że zdążę dotrzeć na to miejsce bez drutów zanim słoneczko całkiem zajdzie ( może się i tak zdarzyć)
kolejne zachody...
21 - kolory świetne, tylko jakby ten kwiatek niżej może.. ale to podoba mi sie najbardziej.
nie można było niżej bo tam już były druty hehehhehehehe
Z dwóch ostatnich serii 18, 20 i 19 najlepsze z całej trójki bo najmniej widoczne druty no i oczywiście 21
Pomysł na 23 mógłby być trochę lepiej zrealizowany i wtedy było by
znam ten ból. wszędzie gdzie fajnie to coś sie takiego wetnie xD
masakrycznie rewelacyjne
Portret starszej kobiety robi niesowite wrażenie!!
Pomysły kapitalne . Wykonanie dobre, a w niektórych przypadkach bardzo dobre . Pozdrawiam i czekam na więcej zwłaszcza krajobrazów!
po krótkiej przerwie ponownie zapraszam do oglądania i oceniania kolejnych foteczek
Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających