Podziel się wrażeniami!
wrzucam więc kilka swoich,mam nadzieję, że się Wam spodobaja.
1. "Wybiła dziewiętnasta"
2."Uwięzione w sieci"
3. )
Hej. Przede wszystkim dzięki śliczne za obszerną recenzję moich fotek
Postaram się rewanżować jak najczęściej
A teraz do rzeczy - mała prośba - jak możesz to wrzucaj troszkę mniejsze (800x600 lub 600x800) gdyż ciężko się ogląda
24 - pomysł dość znany, ale sam jeszcze nie próbowałem a dopóki się samemu nie zrobi to nie ma co krytykować ale wydaje mi się, że jakby w odbiciu było coś bardziej przyciągającego wzrok (poza fotografem oczywiście) byłoby lepiej.
25 - świetne (takie naturalne)
26 - fajna fotka, dobry kadr, kompozycja no i kolory!
Pozdrawiam.
3 jest super
dobrze go uchwycilas swietna galeria
wyostrzyłam 1 i oto efekt mojej pracy...
chyba za bardzo...oceńcie...
Gdyby kwiatek był niżej byłoby cudownie a tak jest aż ładnie
No ale brawa się należą
Witam znów Jedynkę już widzieliśmy Kiedy jakieś świeżynki w Twojej galerii będą?
a to kolejne takie tam ...
bo ostatnio nic się tu nie udzielam...
dzięki za odzew
Dawno mnie nie było, ale piszę, bo chcę prosić o poradę.
Jestem na etapie poszukiwania lustrzanki i mam chęć na jej zakup.
Jednak nie mogę się zdecydować.
Mam chętkę na ALFĘ 380. ale nie wiem....
jestem amatorką, ale chciałabym kupić coś porządnego, co pozwoli mi rozwinąć moje umiejętności i poszerzyć wiedzę. Jak już mam wydać tyle kasy to na coś lepsiejszego ( ale w ramach rozsądku oczywiście)...
Doradźcie.
Zdefiniuj przyzwoitość ceny
edit: Kwiat w rynnie. Ciekawe spojrzenie lecz obciąłbym dołu i zmniejszyłbym rozmiar pionowy zdjęcia do maks. 720 pikseli tak aby można go było obejrzeć bez rolowania.
No Tomek,nie wiedziałam, że masz taką siłę sugestii
Mówisz i masz...
może i faktycznie korzystniej to wygląda teraz.... hmmm...
No a przyzwoitość ceny na miarę moich możliwości to max 2,5 tys...
Widzę, że lubisz foto przyrody z bliska i z daleka Czyli raczej zoom od szerokiego do tele z funkcją makro. Nie jestem pewny czy 380 jest koniecznością - może wystarczy 330? Z tego co kojarzę to oprócz większej ilości pikseli na tej samej powierzchni matrycy nie ma różnicy. Wybierając niższy model zostanie ci wtedy być może kilka złotych na lepszy obiektyw. Pogódź się jednak z tym, że na tym wydatki się nie skończą a raczej zaczną