anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Marek - Uchwycone światła świata i życia

quitem
Początkujący

Marek - Uchwycone światła świata i życia

Witam wszystkich posiadaczy sony alfa. Zdjęcia które zamieszczam wykonuję alfą a300. Zdjęcia tym aparatem robię od roku i bardzo potrzebuję rad doświadczonych fotografów abym mógł robić je coraz lepsze. Komentujcie i wyzywajcie ile wlezie bo tylko dobry opieprz daję motywacje...

44 ODPOW. 44
docentstopczyk
Początkujący

11 - fajne światło

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

12. Woda musi być prosto ;) fajny kolor akwenu kontrastuje z niebem. Przyciąłbym ciemny deptak aż do murku.
11. Faktycznie jak stwierdził docent_stopczyk fajne światło. Nie razi szczególnie horyzont przez środek ale czasem warto też przykucnąć przy kadrowaniu.

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

14 - zbyt centralnie ale za to kolorki :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
dejmien
Nowicjusz

podoba m isię to w Twojej galerii, że zdjęcia są bardzo różnorodne i fajnei się prezentują :) niestety, w większość kadry bym poprawił. Ekspozycję wporządku. Ogólnie na plus, bardzo fajnie :) pstrykaj dalej i pokazuj co masz :)

Nie będę komentować wszystkiego, ale np. 13tka, która jak dla mnie jest bardz ofajna, to może to szczególiki, ale wykadruj to ponownie tak, by w prawym dolny mrogu nie było kawałka żółtego ;) i nie wiem czy by nie był onawet lepiej jakby córa była centralnie ;) ale to tylko moje zdanie tutaj :)

Bertone.
Poszukiwacz

"Zabawy z filtrem IR" - podoba mi się :thumbsup:
16 - krzywo :rolling_eyes:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
quitem
Początkujący

IR...

Co do ostrości to niestety dzisiaj wiało więc drzewa nie są ostre ale wg mnie może tak zostać

19. Co do kadru to wydaje mi się prawidłowy, ale czekam na komentarze!

Starosta.
Początkujący

quitem napisał(a):

19. Co do kadru to wydaje mi się prawidłowy, ale czekam na komentarze!

Chyba Ci chodzi o to czy jest prosty czy nie ;)
Dla mnie jest :smileythumbsup:
Z zabaw IR 18 i 21 podobają mi się :smileythumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
quitem
Początkujący