Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Dokładnie 2 lata temu zarejestrowałem się na tym forum. Do tej pory nie byłem aktywny, ale właśnie od dziś ten stan rzeczy się zmieni . Wydaje mi się, że moje prace są gotowe, by zaprezentować je ludziom na forum.
Tematyka moich zdjęć jest różna jednak przede wszystkim będę pokazywał zdjęcia mojego syna Kuby .
Witam
bardzo ciekawa galeria-foteczki świetne
07-cooll
12-bardzo fajoski tryptyk
pozdrawiam
Witam
Wszystkie z ostatniej wrzutki fajne
na 11 i 12 kolorki mi się podobają
pablo_duch, Prash dzięki za odwiedziny i komentarze .
Witam tatę Kuby
11, 12 fajowo!!!
14 - tak z ukrycia, ale jakoś niechlujnie trochę. Jak mniemam jeansy zwisające przez krzesło psują kadr. no i jakość/ostrość trochę nie teges.
czekam na kolejne
Zdecydowanie na TAK za 11 i 12, obrazy życia codziennego czyli to co lubię najbardziej .
mama kuby, KarolG .
Widzę, że większości podoba się najbardziej 11 i 12 .
14 - tak z ukrycia, ale jakoś niechlujnie trochę. Jak mniemam jeansy zwisające przez krzesło psują kadr. no i jakość/ostrość trochę nie teges.
za synka 5+
Misiek025 dzięki za wizytę i opinię .
Kilka dzisiejszych fotek. Jakoś tak od wczoraj mnie naszło na różowo-fioletowo, chyba przez przeglądnięcie zbyt dużej ilości fotek z DANBO :smileyhappy:.
16 - lubię to, fajny pomysł z tym że kwiatki wychodzą z rogu - tło tylko mogłoby być trochę lepsze, no ale nie można mieć wszystkiego
17 - nic mi nie pozostało jak powiedzieć że się podobuje, może i ja kiedyś zrobię zdjęcie na podobnym poziomie
18 - mam odczucie że trochę za dużo tej góry tam jest http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif ale pozatym to super
19 - jakoś nie podchodzi
20 -
21 - fajnie jest ale d*** nie urywa tak jak np poprzednie lub 16, 17, takie 4/6
P.S. podoba mi się ten różowy 'zafarb'
No 16 byłaby rewelacyjna gdyby nie tło.