Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Dokładnie 2 lata temu zarejestrowałem się na tym forum. Do tej pory nie byłem aktywny, ale właśnie od dziś ten stan rzeczy się zmieni . Wydaje mi się, że moje prace są gotowe, by zaprezentować je ludziom na forum.
Tematyka moich zdjęć jest różna jednak przede wszystkim będę pokazywał zdjęcia mojego syna Kuby .
Quartz, kasztanowiec, pablo_duch, destin6 dzięki za komentarze .
Quartz napisał(a):
Z ostatnich wrzut wybieram 22, i 32. Zawsze mnie zastanawiało, jak uzyskać takie kolorki na zdjęciach
destin6 napisał(a):
Proponuję użyć chemii basenowej:) u mnie woda stoi już 3 miesiące i przy regularnym stosowaniu chloru, oraz regulacji ph woda jest krystalicznie czysta!
34. było by fajne, gdyby nie przepał na lewym policzku i brodzie modelki. Twarz zlewa się z tułowiem. Co najmniej u mnie na monitorze to tak jakoś dziwnie wygląda.
krzys1977 napisał(a):
34. było by fajne, gdyby nie przepał na lewym policzku i brodzie modelki. Twarz zlewa się z tułowiem. Co najmniej u mnie na monitorze to tak jakoś dziwnie wygląda.
35, ogólnie podobają mi się takie klimaty coś w moim stylu tylko trochę ciemne na dole,34 dla mnie super jest niech światło będzie z tobą
krzys1977, Rutek68, KURAK dzięki za wizytę i komentarze .
krzys1977 napisał(a):
masthere ja z rewizytą
jednym słowem fajne oko do zdjęć
hdr-y to nie moja bajka ale różowo-fioletowa tonacja w stylu vintage jak najbardziej!
masthere napisał(a):
Oj nie! Tam na 100% nie ma przepału, co mi ewidentnie pokazuje i histogram photoshop'owy, i lightroom'owy, i wydruk, i moja dosyć słaba matryca "kalibrowana" na oko . Co prawda jest tam bardzo jasno w tym miejscu, ale widać wszystkie szczegóły, a skoro widać, to nie ma mowy o przepaleniu .
Panorama kolejowa bardzo fajna, choć kolor już na granicy tego hdr-owego(znaczy w grafikę przechodzący).
Portrecik fajny, choć ramiączko trochę nie teges. A może nawet dałbyś dziewczynie odetchnąć pełną piersią.
Zdjęcia 11,18,32 są świetne Czekamy na następne
masthere napisał(a):
krzys1977, Rutek68, KURAK dzięki za wizytę i komentarze .
krzys1977 napisał(a):
Oj nie! Tam na 100% nie ma przepału, co mi ewidentnie pokazuje i histogram photoshop'owy, i lightroom'owy, i wydruk, i moja dosyć słaba matryca "kalibrowana" na oko . Co prawda jest tam bardzo jasno w tym miejscu, ale widać wszystkie szczegóły, a skoro widać, to nie ma mowy o przepaleniu .