Podziel się wrażeniami!
Witam
Po dość szczegółowym przejrzeniu forum - zwłaszcza umieszczonych tu galerii - postanowiłem również umieścić i swoje zdjęcia pod ocenę szanownych forumowiczów. Liczę na szczerą krytykę i każde wskazówki, które pozwolą mi szlifować te hobby w dobrym kierunku.
Na początek fotki z tzw szuflandii, które zrobiłem za pomocą Konica-Minolta (zgodnie z regulaminem - mogę ) zanim jeszcze wiedziałem co to zasady złotego trójpodziału itp
Fotki od 1-3 to oryginały, a kolejne to próba ich dodatkowego wykadrowania.
Ok - So lets go.
Witaj
staliśmy gdzieś koło siebie bo Twoja "Princess Leia" i moje nr 30
są zrobione w tym samym czasie
i miejscu
Brus napisał(a):
Witaj
i miejscu
Jak ja lubię gwiezdne wojny - to musiała być niezła impreza - zobaczyć coś takiego na żywo...
Deviant napisał(a):
Jak ja lubię gwiezdne wojny - to musiała być niezła impreza - zobaczyć coś takiego na żywo...
Brus napisał(a):
Witaj
i miejscu
Tadeusz napisał(a):
I pewnie jeden drugiemu wchodził w drogę - zamiast się przywitać
Deviant napisał(a):
cd .. tym razem modelowo. Wszystkie przedstawione modele wykonane są z kartonu - na podstawie fotografii, rysunków itp - bez użycia jakiejkolwiek instrukcji.
Ciekawostka - model Sokół Millenium (Millenium Falcon) był budowany przez 1068 dni!
Oglądam te fotki i mam uśmiech od ucha do ucha - wywołują u mnie bardzo pozytywne emocje
Witam
Troszkę zaniedbałem swoją galerię więc czym prędzej uzupełniam braki.
Dziś pierwsza część relacji z Międzynarodowych Targów Poznańskich pod hasłem: "Hobby 2010", gdzie wystawcy prezentowali swoje eksponaty najróżniejszym modeli z różnych kategorii - motoryzacja, militaria, jednostki pływające, latające, fantasy itp.
Zaczynam od mojej ulubionej - militaria z czasów WWII (i nie tylko).
Zapraszam.
PS - szczerze żałuję, iż nie posiadam (jeszcze) jakiegoś szkła ze stałym światłem .
cd ...
cd ..
Zapraszam do komentowania.