anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Methos - konkurs - Street Art 3D

Methos-----
Początkujący

Methos - konkurs - Street Art 3D

Witam
Po dość szczegółowym przejrzeniu forum - zwłaszcza umieszczonych tu galerii - postanowiłem również umieścić i swoje zdjęcia pod ocenę szanownych forumowiczów. Liczę na szczerą krytykę i każde wskazówki, które pozwolą mi szlifować te hobby w dobrym kierunku.

Na początek fotki z tzw szuflandii, które zrobiłem za pomocą Konica-Minolta (zgodnie z regulaminem - mogę :c10 ) zanim jeszcze wiedziałem co to zasady złotego trójpodziału itp

Fotki od 1-3 to oryginały, a kolejne to próba ich dodatkowego wykadrowania.
Ok - So lets go.

123 ODPOW. 123
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

54 - najciekawiej pokazana, podoba mi się :thumbsup:

(oj, dawno nie byłem w planetarium... trzeba by się z dzieckiem wybrać ;) )

------------------------------
fotoamator
Methos-----
Początkujący

Panowie - dzięki za odwiedziny :c22

Dziś wrzucę fotki, które powinny się spodobać nie tylko męskiej części forum ale przede wszystkim przyciągnie żeńską część ;) . Mowa o siłowni. Pot, wyrzeczenie, wysiłek - jednak po pewnym czasie - satysfakcja, :c34 zwłaszcza kiedy ciało nabiera rzeźby.
Zachęcam do oglądania i komentowania.

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ja bym się nie odważył wleź do siłowni z lustrzanką :slight_smile:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Methos-----
Początkujący

:nauseated_face: ale czego tu się bać?
A swoją drogą ciężko jest znaleźć odpowiedni 'obiekt' ;) no i kadr. Powiem Wam, że dobre 2h 'polowałem' no ale w końcu się udało. Może będzie tego więcej w przyszłości.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Methos napisał(a):

:mrgreen: ale czego tu się bać?
A swoją drogą ciężko jest znaleźć odpowiedni 'obiekt' ;) no i kadr. Powiem Wam, że dobre 2h 'polowałem' no ale w końcu się udało. Może będzie tego więcej w przyszłości.

fajna siłownia fajnie się ćwiczy bez koszulki u mnie niestety nie można co do fotek

58 coś stemplowałeś w tle :smileyquestion: tak to wygląda i nie wygląda to za dobrze
59 minimalnie nie jest zachowana symetria ale fajne
60 nie podoba mi się
61 byłoby spoko ale mogłeś się pokusić o odpryszczenie jego pleców ;)

Methos-----
Początkujący

58 - jeśli masz na myśli te 'krągłości' w PD części to nie jest stempel - taki niechluj to ze mnie nie jest ;) - ale rzeczywiście wygląda jak ślad od stempla, czego nie zauważyłem wcześniej. A tak naprawdę jest to najzwyklejszy odblask światła, który po konwersji na BW wygląda jak wygląda.

Za komenty pięknie dziękuję.

flower-----
Początkujący

Witam L)
Jak dla mnie ostatnia wrzuca za ciemna/mroczna...
wygląda to jak miejsce Katuszy ;)
...ale ja sie nie znam :)
Pozdrawiam :)

Methos-----
Początkujący

fotofly napisał(a):

Witam L)
Jak dla mnie ostatnia wrzuca za ciemna/mroczna...
wygląda to jak miejsce Katuszy ;)
...ale ja sie nie znam :)
Pozdrawiam :)

heheh - niektórzy i tak to nazywają - nie da się ukryć. A zdjęcia w tej tonacji oddają lepiej klimat.
fotofly - dzięki że wpadłaś.

Methos-----
Początkujący

Odwiedzającym dziękuję za przejrzenie-skomentowanie zdjęć.
Dziś coś z weekendowego wypadu do Bydgoszczy, a mianowicie: :o StarForce 2010.
Zapraszam.