anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moja Joanna :*

oldguest
Początkujący

Moja Joanna :*

Takie pierwsze 2 fotki z których jestem (przynajmniej trochę) zadowolony oceńcie :)

356 ODPOW. 356
profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Stolica Wegier jest jednym z najbardziej interesujacych architektonicznie miast Europy.

Panorama bardzo przecietna a cala sprawe psuja konary drzew na pierwszym planie.

Jezeli jeszcze tam jestes to czekam na foty po zmroku.Iluminacja budynkow uzytecznosci publicznej jak i samego mostu jest arcydzielem.

Statyw i w droge.

Pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Panorama ... brakuje mi chmurek :c20
No ale to już nie Twoja wina :nauseated_face:

A jak się już zdecydujesz na nocne zdjęcie - to chętnie zobaczę taką panoramę :thumbsup:

Życzę powodzenia :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

No niestety panowie muszę Was zmartwić jestem już w domu :)
A co do drzew to też mi przeszkadzają ale niestety byłem tam tylko przejazdem i miałem dosłownie chwilę na zdjęcia i wyszło to co wyszło :(

kuraq.
Poszukiwacz

71, 72, 73 są bardzo fascynujące;]

pablo_duch
Początkujący

76 wow :shock:

oldguest
Początkujący

Pierwsze portretowe próby :)

Bertone.
Poszukiwacz

Nie wiem ale wydaje mi się lekko prze ostrzony ostatni tryptyk :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Zupełnie nie trafia do mnie ten tryptyk...

Jeśli juz rozdzieliłbym na 2 zdjęcia - jedno z dwóch zewnętrznych (są prawie identyczne) i to środkowe. ;)

oldguest
Początkujący

teraz coś co lubię najbardziej :)

Bertone.
Poszukiwacz

Ogólnie fajnie choć...
78 - szkoda , że ten jeden motor nie zmieścił się w kadrze cały
79 - troszkę jaśniej

Pozdrawiam