Podziel się wrażeniami!
Lubię fotografować. Każdego dnia uczę się nowych rzeczy...
Foto 70 Ekstra!!! Pozdrawiam...
Dziękuję za pozostawienie komentarzy wszystkim odwiedzającym
Nie mam ostatnio weny, ale chyba już czas odświeżyć album.
c.d.
Witaj
73. takie zdjęcie dajesz, a ja jeszcze obiadu nie jadłem smakowity ten farsz
i jeśli można, to poproszę o przepis
74. to wiaderko z kolorowymi nadrukami mi nie pasuje... może by te 'polinaki' stemplem potraktować
75. i 76. fajne kwiatki tylko może tak trooszkę rozjaśnić?
77. najlepsze moim zdaniem, wielkie
78. ładnie się tło rozmyło
79.
trochę zasady w Foto Galerii się zmieniły- można wrzucić więcej niż 3 zdjęcia
mmm roladki smakowicie wyglądają
77. kwiat, który jest "głównym" zlewa się górą z kwiatem z tyłu rosnącym
78. zbyt ostre światło, cień na pół kwiatu nie pomógł wg mnie
76. dobrze trafione w sedno
75. ta róża dzień wcześniej byłaby piękna
74. z zupełnie innej beczki
ostattnie kwiatki i toporek calkiem przyjemne
Witam
Tematy "okołoprzyrodnicze" nie są moją domeną (tak samo jak wiele innych ) więc nie będę ich komentował - na ten temat wypowiedzą się mądrzejsi ode mnie. Zastanawiam się jednak nad sensem fot. nr74... Czy siekiera wbita w pieniek na tle ogródkowego bałaganu jest warta uwiecznienia, a już tym bardziej wstawienia na forum?i toporek calkiem przyjemne
chyba dobrze to ująłeś....
BTW otwieraj mocniej przesłone, kontroluj mocniej głębię ostrości, bo kwiatkowe są takie sobie, głównie przez zbyt widoczne tło i mało dopracowane kadry, tak ogólnie.
Witam
Zastanawiam się jednak nad sensem fot. nr74... Czy siekiera wbita w pieniek na tle ogródkowego bałaganu jest warta uwiecznienia, a już tym bardziej wstawienia na forum?
De gustibus non est disputandum - jak to mówią, ale ja jednak zaryzykuję i spytam co jest dla Ciebie "przyjemnego" w tym toporku?. Nie jestem jakoś szczególnie wrażliwy na sztukę (i być może tutaj tkwi mój problem), ale jak dla mnie, to jest zwyczajny "pstryk". Bez urazy rakastan00, ale przez chwilę pomyślałem, że to zdjęcie znalazło się tutaj przez pomyłkę.