Podziel się wrażeniami!
Witam zamieszczam moje AMATORSKIE prace
fotki pstryknięte dzisiaj 350
pani ładna ale nie rób jej więcej zdjęć takich jak nr 2 bo wygląda jakby ją ktoś nadepnął i jej oczyska miały wyjść zaraz na wierzch
PS. Debiut na tle innych całkiem udany
Witaj!
W Twoich zdjęciach brakuje mi wyrazistych oczu. NIe wiem, czy zdjęcie poruszone, czy brak wyostrzenia, w każdym razie twarz modelki rozmywa się..
Czołem.
Dwójka najlepsza, ale jak już Ania wspomniała. Coś nie tak z ostrością jest.
dziękuje za rady, faktycznie nie wyostrzyłem zdjęć, postaram się zwracać bardziej uwage na to
a teraz ciąg dalszy sesji jesiennej
4 fajne kolorki , odrobinę inaczej bym kadrował , za to 6 prima sort
Witam na forum
1. Kadr z góry , za mocno oświetlona fota
2. Za ciasno
3. Wygląda tak jak by modelka coś robiła ….
4. Fajna fota , podoba się
5. Za mocne kolory , no i kadr mi nie leży
6. Szaro
Ukłony dla modelki http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif
Pozdrawiam
Bertone – Bartek
Witam.Dla mnie fotki bardzo fajne ale szóstka najlepsza mimo że dla Bartka szara Pozdrawiam.
Większość Bartek powiedział, ale tak.
6 - słaba konwersja, ucięte palce u rąk i za dużo góry
Całkiem fajne wejście!
Z pierwszej wrzutki dwójka się nie podoba... Trochę "za wysoko" kadrowana. Można było lekko unieść głowę (modelka) albo nieco jeszcze przesunąć się do przodu (fotograf). Wydaje mi się, że oczy są zbyt "zadarte", obiektyw znajduje się na granicy pola widzenia modelki. Wygląda trochę jak... denatka Pozostałe dwa całkiem przyjemne
Druga wrzutka - też nieźle. 5-ka ciasna i z dziwną perspektywą ale podoba się. Ostatnie zdjęcie faktycznie troszkę popsute niezbyt udaną konwersją do B&W. Ciut szaro, brak kontrastu... Choć sam kadr przedni! Proponuję spróbować poprawić bo może z tego wyjść najlepsza fota z ostatnich sześciu
Modelki pogratulować! Ładna dziewczyna i widać, że współpracuje Eksploatuj temat