Podziel się wrażeniami!
http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg
Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.
Wtorek. Prawie wytrzeźwiałem po weselu brata. Czas wywoływać RAW-y.
Całkiem, całkiem
No to jeszcze dwa :
Jestem pod wrażeniem...
Jedynie na 31 jakoś się tak dziwnie światło zachowuje na twarzy panny (pani?) młodej. Ale jako seria
:smileyredface: Wielkie dzięki. I na zakończenie serii:
Na 32 to nie za bardzo z kontrastem pojechałeś? Bo tak patrzę znów na plamy światła i na te przewody na górze które znikają na chwilę...
Cała seria Widzę, że kombinowałeś i miałeś fajne pomysły/miejsca Generalnie - się mnie podoba...
Aha! Dwa razy masz fotkę numer 32
Gdybym miał wybierać to najlepsze moim zdaniem - 30, 32 (to pierwsze) i 33
Drugie 32 - za pomysł...
Numeracja poprawiona . Przewody zawsze są problemem w HDR. Ale faktycznie można by to poprawić. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam.
PS: Co do miejsc to głownie okolice Hali Ludowej, znaczy Hali Tysiąclecia (o niedawna) i okolice Wrocławia. Polecam i zapraszam. Pięknie odnowiony kompleks z mega fajną i wielką fontanną, ogrodem japońskim i co najważniejsze Barem z piwkiem :smileytwisted:
mphisto napisał(a):
Co do miejsc to głownie okolice Hali Ludowej, znaczy Hali Tysiąclecia (o niedawna) i okolice Wrocławia. Polecam i zapraszam. Pięknie odnowiony kompleks z mega fajną i wielką fontanną, ogrodem japońskim i co najważniejsze Barem z piwkiem :smileytwisted:
To gdyby był plan przyjazdu do Wrocławia to ja się pisze na to Mogę robić za przewodnika.
Mokry trzmiel ślizgający się na pysznej truskawce