anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

oldguest
Początkujący

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg

Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.

726 ODPOW. 726
oldguest
Początkujący

Wtorek. Prawie wytrzeźwiałem po weselu brata. Czas wywoływać RAW-y.

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

Całkiem, całkiem :c4

oldguest
Początkujący
doslav.
Poszukiwacz

:shock: Jestem pod wrażeniem...

Jedynie na 31 jakoś się tak dziwnie światło zachowuje na twarzy panny (pani?) młodej. Ale jako seria :thumbsup: :c4

oldguest
Początkujący

:smileyredface: Wielkie dzięki. I na zakończenie serii:

doslav.
Poszukiwacz

Na 32 to nie za bardzo z kontrastem pojechałeś? Bo tak patrzę znów na plamy światła i na te przewody na górze które znikają na chwilę...
Cała seria :thumbsup: Widzę, że kombinowałeś i miałeś fajne pomysły/miejsca :D Generalnie - się mnie podoba...

Aha! Dwa razy masz fotkę numer 32 :nauseated_face:
Gdybym miał wybierać to najlepsze moim zdaniem - 30, 32 (to pierwsze) i 33 :c4
Drugie 32 - :thumbsup: za pomysł...

oldguest
Początkujący

Numeracja poprawiona :c8 . Przewody zawsze są problemem w HDR. Ale faktycznie można by to poprawić. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam.

PS: Co do miejsc to głownie okolice Hali Ludowej, znaczy Hali Tysiąclecia (o niedawna) i okolice Wrocławia. Polecam i zapraszam. Pięknie odnowiony kompleks z mega fajną i wielką fontanną, ogrodem japońskim i co najważniejsze Barem z piwkiem :smileytwisted:

doslav.
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Co do miejsc to głownie okolice Hali Ludowej, znaczy Hali Tysiąclecia (o niedawna) i okolice Wrocławia. Polecam i zapraszam. Pięknie odnowiony kompleks z mega fajną i wielką fontanną, ogrodem japońskim i co najważniejsze Barem z piwkiem :smileytwisted:

Osobiście jestem zwolennikiem nazwy "Ludowa" ;) Długo mieszkałem niedaleko (Kłodzko) a jakiś czas dokładnie na miejscu (Zmech ;) ) ale widzę (słyszę), że sporo się zdążyło zmienić... Chyba czas na wycieczkę na stare śmieci :D

A jeszcze w kwestii hdr-ów... Nieźle zrobione i z sensem. Takie.... Nie bardzo przegięte :D Jak już pisałem - seria :smileythumbsup:

oldguest
Początkujący

To gdyby był plan przyjazdu do Wrocławia to ja się pisze na to :c2 Mogę robić za przewodnika.

oldguest
Początkujący

Mokry trzmiel ślizgający się na pysznej truskawce :c13