Podziel się wrażeniami!
Cześć! W ostatnich kilku dniach zrobiłam przegląd wszystkich zdjęć z poprzedniego roku, jeszcze raz przebrałam te moim zdaniem najlepsze... A że wciąż oczekuję na nowy sprzęt, postanowiłam, póki co, pokazać wam szufladę
Nie będę omawiać wszystkich, bo mi się w większości podobają i brak zastrzeżeń, napiszę tylko, że... drzemią w Tobie ogromne pokłady możliwości i inspiracji
dejmien napisał(a):
Nie będę omawiać wszystkich, bo mi się w większości podobają i brak zastrzeżeń, napiszę tylko, że... drzemią w Tobie ogromne pokłady możliwości i inspiracji
Magda na warunki pogodowe nie narzekała
Druga Magda też nie - chociaż później moczyłyśmy stopy w gorącej wodzie.
nic dodać nic ująć!!! bosko :smileytwisted:
Jakie to szkiełko?
Moim zdaniem 10 najlepsza
Cała wrzuta fajna,ale 10 i 12 najbardziej mi się podobają
Kolejna dobra seria portretów
Mi 11 w szczególności się podoba
Wszystkie, poza numerem 10 - Minolta 50/1.7.destin6 napisał(a):
Jakie to szkiełko?
Jak widać podstawowym obiektywem i płaskim flashem tez można Dzięki.Bertone napisał(a):
Moim zdaniem 10
Widzę, ze lubisz to co robisz. Zamiast się tu wywnętrzać zaproponuję Ci lekturę tej publikacji: "FOTOGRAFIA PORTRETOWA" Daniel Lezano i Bjorn Thomassen
Daniel Lezano jest moim guru w temacie fotografii portretowej więc wszystko co tu napiszę będzie naśladownictwem jego myśli.
Książkę znajdziesz np. tutaj http://merlin.pl/Fotografia-portretowa-100-rad-i-pomyslow_Daniel-Lezano-Bjorn-Thomassen/browse/produ...
masz potencjał. Nie przestawaj kombinować - nawet jak się nie będzie podobać szerszemu gronu
lubię takie "fhashion'owe" sesje w plenerze. Takie, które pokazują, że z byle czego można zrobić coś fajnego