Podziel się wrażeniami!
Witam gorąco (wreszcie) w tym dziale.
Do tej pory bawiłem się się H9 (viewtopic.php?f=42&t=1621&st=0&sk=t&sd=a&start=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank), poraz na krok dalej
Przedwczoraj dotarła do mnie moja (wreszcie ) własna A300 z sonowskimi kitowymi 18 - 70 i 70 - 200. Pomimo ton negatywnych opinii krążących w otchłaniach sieci na temat zarówno body jak i obiektywów, ja jako amator jestem z nich naprawde zadowolony (może to szuk kulturowy po h9? ).
Oto moje pierwsze wypociny (po lekkich retuszach), proszę o rady.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
9 swietna
8, szczerze. byle jaka .. nie podoba mi sie ^^
to drzewo - zdecydowanie nie. w dodatku ten budynek w kadrze...
za to anteny - ja bym ciaśniej wykadrowała - sam fragment dachu z antenami, zwiększyła kontrast - żeby budynek i anteny były tylko cieniami i nasycenie - żeby uzyskać bardziej wyrazisty kolor nieba i byłoby super
Właściwie colorful napisała wszystko co chciałbym na temat ostatnich fotek powiedzieć...
Pozostaje mi tylko podpiąć się pod wypowiedź powyżej
Znaczy się - coś takiego?
9a.jpg
Zapewne mniej więcej
poprzednicy wszystko powiedzieli
9a moim zdaniem znacznie lepsze
nepray napisał(a):
Znaczy się - coś takiego?
9a lepsze od 9tki
9a znacznie lepsze od 9
Przejrzałem Twoje zdjęcia i jak narazie to moim zdaniem to takie pstryki bez wyrazu, tematy raczej przypadkowe a kadry nie do końca przemyślane.... ale też widać, że szukasz różnych tematów - to dobrze. Ostatni "las anten" chyba najciekawszy ale wydaje mi się, że jeszcze szukasz tego co Cię zainteresuje w fotografii Powodzenia.