Podziel się wrażeniami!
Na początek witam wszystkich miłośników Sony alfa.
No a teraz czas coś pokazać
Kilka nowych fotek te akurat z krakowskiego PhotoDay-a
O to moje pierwsze próby z "portretem" (o ile można tak powiedzieć o tych fotkach). Zrobione w knajpie podczas imprezy. Jeden wielki spontan. Spodobały mi się te niewiasty no i je ustrzeliłem
A tu jeszcze próby z moim synem
Pierwsze nieudolne próby z manualnym szkiełkiem Super-Takumar 1:1.8/55
63 fajne jedyne co mnie rozprasza na zdjęciu to jakiś badylek tuż pod gałązką (czepialstwo)
61 fajne
62 ładnie złapane, dobre zdjęcie żeby pobawić się w jakimś programiku i spróbować usunąć cień auta
lictor napisał(a):
63 fajne jedyne co mnie rozprasza na zdjęciu to jakiś badylek tuż pod gałązką (czepialstwo)
61 fajne
62 ładnie złapane, dobre zdjęcie żeby pobawić się w jakimś programiku i spróbować usunąć cień auta
W Nowym Roku życzę wam zachwycających zdjęć, nowych aparatów i wielu lamp błyskowych
Ot taka fotka chyba mi nie bardzo wyszła
Przepraszam że założyłem nową galerię trochę wczorajszy jestem i mi się pomyliło. Można to zmienić?
Bardzo fajna kolorystyka. Taka inna. No i z tym drzewkiem... jednym slowem - super
mi również przypadło do gustu ale w przeciwieństwie do poprzedniczki drzewo trochę przeszkadza.
drzewo super, bardzo pomysłowe tylko... może by je ciachnąć do kwadratu, obinając dół?