Podziel się wrażeniami!
Na początek witam wszystkich miłośników Sony alfa.
No a teraz czas coś pokazać
nigma napisał(a):
Przepraszam że założyłem nową galerię trochę wczorajszy jestem i mi się pomyliło. Można to zmienić?
Lajam napisał(a):
nigma napisał(a):
Przepraszam że założyłem nową galerię trochę wczorajszy jestem i mi się pomyliło. Można to zmienić?
Juz chyba wszystko w normie
Pozdrawiam,
colorful napisał(a):
drzewo super, bardzo pomysłowe tylko... może by je ciachnąć do kwadratu, obinając dół?
moim zdaniem lepiej
w kwadracie lepiej to wygląda
w pionie za dużo dołu jak dla mnie
55-56-57 - no niestety, ciemno jak piwnicy więc zdjęcia poruszone i w sumie efektu nie ma (takiego jak na żywo)
58 - wrrrr...nie wiem skąd ciągoty wielu ludzi do kolorowanek
58a - fajne
58b - z fotodejowej serii najlepsze Co to za fabryka ?
50 i 51 (coś Ci się z numeracją pomieszało) - portrety w kiepskich warunkach. Piffko na minus i "oświetlenie" na minus. Generalnie nie ma lekko w tym temacie, ale jest bardzo ciekawym i obszernym tematem
60 - troszku poszalał z uśmiechem
61- z makro najlepsze
62-63 - na nie, bo tematyka niezbyt ciekawa, a i lampa błyskowa skutecznie psuje zdjęcia
64 - sztuczne ognie fajnie, ale mnie te drzewo rozprasza. Wiem,że to trudne dorwać dobre miejsce widokowe, no ale jednak warto się postarać
Dzięki Kris za komentarze i krytykę będzie na przyszłość do czego się stosować
kris napisał(a):
55-56-57 - no niestety, ciemno jak piwnicy więc zdjęcia poruszone i w sumie efektu nie ma (takiego jak na żywo)
kris napisał(a):
58 - wrrrr...nie wiem skąd ciągoty wielu ludzi do kolorowanek
kris napisał(a):
58a - fajne
kris napisał(a):
58b - z fotodejowej serii najlepsze Co to za fabryka ?
kris napisał(a):
50 i 51 (coś Ci się z numeracją pomieszało) - portrety w kiepskich warunkach. Piffko na minus i "oświetlenie" na minus. Generalnie nie ma lekko w tym temacie, ale jest bardzo ciekawym i obszernym tematem
kris napisał(a):
60 - troszku poszalał z uśmiechem
kris napisał(a):
61- z makro najlepsze
62-63 - na nie, bo tematyka niezbyt ciekawa, a i lampa błyskowa skutecznie psuje zdjęcia
kris napisał(a):
64 - sztuczne ognie fajnie, ale mnie te drzewo rozprasza. Wiem,że to trudne dorwać dobre miejsce widokowe, no ale jednak warto się postarać
Tym razem zabawa ze świeczkami a na osłodzenie wieczoru ciasteczko
Ciasteczko mogło być lepiej oświetlone plus bałagan w tle (warto zwracać uwagę też na to co jest poza GO )
Kilka staroci wygrzebanych na dysku