Podziel się wrażeniami!
W moim temacie będę prezentować różnorodne jako że jestem początkującym fotografem i nie mam żadnej ulubionej dziedziny (chociaż architektura jest moją najmniej ulubioną)
Witaj na naszym forum. Zupełnie nieźle, jak na początkującą
A 1 to ja już gdzieś chyba widziałem tylko w środku była latarnia... oblodzona.
Dobra pamięć Na innym forum fotograficznym umieściłam to zdjęcie, ale wtedy w ogóle nie potrafiłam obsługiwać się photoshopem. Teraz tej latarni nie ma i jeśli nie widać po niej śladu to ja się ciesze (bo ja osobiście ciągle ją widzę )
Pamięć ludzka chadza dziwnymi drogami
Mam nadzieję,że będzie Ci się u nas podobać - zapraszam również do galerii innych użytkowników i pozostawienie tam swojego komentarza nt. zamieszczonych zdjęć, a ponieważ każdy ma nieco inne spojrzenie, w ten sposób wzajemnie się uczymy (niestety nie mamy w składzie kilku profesorów ASP, żeby mogli nas ponauczać).
Dwójka najfajniejsza
Te uschnięte drzewo to ciekawy motyw do fotografowania
Tadeusz napisał(a):
Pamięć ludzka chadza dziwnymi drogami
Mam nadzieję,że będzie Ci się u nas podobać - zapraszam również do galerii innych użytkowników i pozostawienie tam swojego komentarza nt. zamieszczonych zdjęć, a ponieważ każdy ma nieco inne spojrzenie, w ten sposób wzajemnie się uczymy (niestety nie mamy w składzie kilku profesorów ASP, żeby mogli nas ponauczać).
Dwójka
Ten konar ma potencjał
ładne zdjęcia 2,3 najładniejsze
fajny start, miło tu widzieć kogoś z trójmiasta początek jest obiecujący, czekam na więcej
Dzięki za komentarze
Co do kolejnych zdjęć to jestem bardzo ciekawa opinii, mi się ogólnie podobają (chociaż może wyszły trochę zbyt różowe), ale jakoś nie potrafię zachować bezstronnej opinii co do nich