anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pablo :)

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Pablo :)

Dzis mam wreszcie troche czasu zeby cos dodawac normalnie-bo od zakupu czasu mineło troche ale mało czasu na focenie miałem ale cos tam pstrykalem wiec starsze z poczatku mozecie ocenic-przyjme krytyke na klate :c10

403 ODPOW. 403
tobaszc53
Początkujący

93 - pogubiłem się chyba :c3

..shprot..
profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

Z zaprezentowanych ostatnio zdjęć, moją uwagę najbardziej przykuło zdjęcie o numerze 90. Ładny kadr, mimo braku ciekawego oświetlenia ma w sobie to coś, co przyciąga mój wzrok. Jednak... pokusiłbym się o ciekawą i niebanalną konwersję do czarnobieli, która uwypukliłaby urok tej pracy.
Niestety 91 i 92 uważam za "chybione kadry". Ani światła, ani ciekawej kompozycji. Nie wszystko co wychodzi z rogu kadru jest cacy :c20 Może to moje subiektywne odczucie, ale mam wrażenie pewnej "niechlujności" w tych pracach. Następnym razem będzie lepiej, wierzę :)
93... no jakiś eksperyment... ale wyszło średnio ciekawie

:c20

Roby-----
Początkujący

Z ostatnich kadrów - bambus 87, mroczny las na 90 i kropelka na gałązce 91 mi się spodobały.

pablo_duch
Początkujący

shprot napisał(a):

93 - pogubiłem się chyba :c3

:c3
dzieki ze wpadles

roka63 napisał(a):

Z zaprezentowanych ostatnio zdjęć, moją uwagę najbardziej przykuło zdjęcie o numerze 90. Ładny kadr, mimo braku ciekawego oświetlenia ma w sobie to coś, co przyciąga mój wzrok. Jednak... pokusiłbym się o ciekawą i niebanalną konwersję do czarnobieli, która uwypukliłaby urok tej pracy.

mysle ze z konwersja masz racje :P -dzis zobacze jak wyjdzie

roka63 napisał(a):

.
Niestety 91 i 92 uważam za "chybione kadry". Ani światła, ani ciekawej kompozycji. Nie wszystko co wychodzi z rogu kadru jest cacy :c20

moze u mnie cropowanie zaszkodziło-masz tez racje co do tego wychodzenia z rogu-musze to dopracowac :)

roka63 napisał(a):

93... no jakiś eksperyment... ale wyszło średnio ciekawie

tak - eksperyment

Roby napisał(a):

Z ostatnich kadrów - bambus 87, mroczny las na 90 i kropelka na gałązce 91 mi się spodobały.

dzieki ze wpadłes

pozdro

pablo_duch
Początkujący
alpol6
Poszukiwacz

94- fajnie uchwycone ale dziwnie pytkie GO przy tej przysłonie
95- gdyby nie ten lód to bym wszedł do wody. Proste ale fajne
pozdrawiam