Podziel się wrażeniami!
Dzis mam wreszcie troche czasu zeby cos dodawac normalnie-bo od zakupu czasu mineło troche ale mało czasu na focenie miałem ale cos tam pstrykalem wiec starsze z poczatku mozecie ocenic-przyjme krytyke na klate
93 - pogubiłem się chyba
Z zaprezentowanych ostatnio zdjęć, moją uwagę najbardziej przykuło zdjęcie o numerze 90. Ładny kadr, mimo braku ciekawego oświetlenia ma w sobie to coś, co przyciąga mój wzrok. Jednak... pokusiłbym się o ciekawą i niebanalną konwersję do czarnobieli, która uwypukliłaby urok tej pracy.
Niestety 91 i 92 uważam za "chybione kadry". Ani światła, ani ciekawej kompozycji. Nie wszystko co wychodzi z rogu kadru jest cacy Może to moje subiektywne odczucie, ale mam wrażenie pewnej "niechlujności" w tych pracach. Następnym razem będzie lepiej, wierzę
93... no jakiś eksperyment... ale wyszło średnio ciekawie
Z ostatnich kadrów - bambus 87, mroczny las na 90 i kropelka na gałązce 91 mi się spodobały.
shprot napisał(a):
93 - pogubiłem się chyba
roka63 napisał(a):
Z zaprezentowanych ostatnio zdjęć, moją uwagę najbardziej przykuło zdjęcie o numerze 90. Ładny kadr, mimo braku ciekawego oświetlenia ma w sobie to coś, co przyciąga mój wzrok. Jednak... pokusiłbym się o ciekawą i niebanalną konwersję do czarnobieli, która uwypukliłaby urok tej pracy.
roka63 napisał(a):
.
Niestety 91 i 92 uważam za "chybione kadry". Ani światła, ani ciekawej kompozycji. Nie wszystko co wychodzi z rogu kadru jest cacy![]()
roka63 napisał(a):
93... no jakiś eksperyment... ale wyszło średnio ciekawie
Roby napisał(a):
Z ostatnich kadrów - bambus 87, mroczny las na 90 i kropelka na gałązce 91 mi się spodobały.
kolejne pstryki
94- fajnie uchwycone ale dziwnie pytkie GO przy tej przysłonie
95- gdyby nie ten lód to bym wszedł do wody. Proste ale fajne
pozdrawiam
alpol6-dzieki za pozostawione słowo
wiram po dlugiej przerwie
Podoba mi się ten dyptyk "Waham się czasem"
Dzieki