Podziel się wrażeniami!
Hej, jakiś czas temu pisałam u Was na forum i wstawiłam kilka fotek, ale większość z nich była zrobiona innym aparatem niż a350. Dzisiaj korzystam tylko z tego sprzętu. Mam 14 lat z fotografią próbuję (bo to chyba najwłaściwsze słowo) się zaprzyjaźnić od niecałego roku.
1. Tak się nieskromnie pochwalę, że dostałam za to zdjęcie polecane na fbl. Jeżeli się bliżej przyjrzeć, to bardzo drażnią mnie szumy.
2. Mała zabawa z balansem bieli, chyba za mocno modelkę zblurowałam.
3. Widzę sama 2 błędy - zabrakło ostrości i prześwietlenie przy lewych uchu.
Mam nadzieję, że skomentujecie i wytkniecie mi więcej błędów z wielką satysfakcją.
modelowała: Natalia http://maxmodels.pl/xnatashx.html" target="_blank
oprócz wymienionych przez Ciebie błędów, powiem tylko tyle, że tak mocny makijaż na tak młodej buźce to nie za bardzo
jeśli Ty w wieku 14 lat zaczynasz portrety robić, to ja się boję jaki będzie Twój poziom w moim wieku
Kris, zebyś widział moje 12-letnie uczennice w PEŁNYCH make-upach na wieczorku zakończenia 6 klas... no i niestety, mi też makijaż też ciut nie pasi, w tym wieku to Bóg robi makijaż
ale poza tym portrety naprawdę świetne to świetne, że zaczynasz w tak młodym wieku i to z takimi efektami!
Nic dodać nic ująć. Dobry początek
ciekawe zdjecia
gratuluje polecanych ;d
i mam jedno pytanie ^^
moglabys mi podac adres swojego fbl? ; >
hej. tym razem wracam po dość długiej przerwie. aparat w naprawie, wyjazdy i tak dalej.
miałam przyjemność wypróbować Sigmę DC 18-50mm 2.8, wolałam wypożyczyć 1.4, ale dziękujemy za urozmaicone oferty sigma pro centrum w Bydgoszczy
muszę kupić blendę. jaką polecacie?
modelka: Laura
albo ja jestem zaspany albo te foty są nieostre
ciąg dalszy...
albo ja jestem zaspany albo te foty są nieostre
Za wyjątkiem 4. biorąc pod uwagę wiek osób z obu stron obiektywu, wszystkie moim zdaniem zasługują na uznanie. Jeśli nie są to kadry żywcem wyrwane z tego Vogue'a...