anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Joasiu, ładnie, ale gdyby tak:1.jpg
Jak myślisz? Lepiej, czy gorzej?

------------------------------
fotoamator
JoannaR-----
Początkujący

Dziekuje :nauseated_face:
Ale nie moge,hehehe, wierzysz czy nie mialam tak zrobione to zdjecie tez ale nie moglam sie zdecydowac ktore wstawic i jak widac wstawilam to zle :c20 Popatrz http://i52.tinypic.com/24cwfth.jpg :) Tylko to jakies za ciemne mi sie wydaje,co sadzisz?

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/etam.gif Trochę ciemniejsze. Ale też niedobrze - łokieć ucięty - lepiej, jak jest w całości

JoannaR napisał(a):

jak widac wstawilam to zle

Dlaczego złe? Widać tak chciałaś to pokazać. :c40 Jednak w tym wypadku, centralny kadr słabo się broni i ta pustka za plecami dziecka odciąga wzrok od głównego tematu.

I wybacz, że wstawiłem Ci mój pogląd na to zdjęcie, bezpośrednio w galerii. Winienem był - w linku. Ale się spieszyłem - sorry.

------------------------------
fotoamator
Misiek025
Początkujący

Z kwiatka nr 3 była by świetna pocztówka :c4

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Kwiatek 2 - straszny bałagan w tle kadru, radzę zwracać na to uwagę ;)

JoannaR-----
Początkujący

Kwiatek 2 - straszny bałagan w tle kadru, radzę zwracać na to uwagę ;)

wiem :smileyredface:

Misiek025 napisał(a):

Z kwiatka nr 3 była by świetna pocztówka :c4

Dziekuje :smileymrgreen:

Tadeusz napisał(a):

I wybacz, że wstawiłem Ci mój pogląd na to zdjęcie, bezpośrednio w galerii. Winienem był - w linku. Ale się spieszyłem - sorry

no co ty, nic sie nie stalo :c20 Wazne ze w ogole cos napisales,bo jezeli mnie nie pokrytykujecie to sie nigdy nie naucze :c20 POzdrawiam :c10

Aaa i mam jeszcze pytanko :c20 Jak to jest z tym kadrowaniem,troszke tu poczytalam i obejrzalam link ktory kiedys kris komus przykleil o dzieleniu foto na 2 pionowe i 2 poziome linie i staram sie raczej na to uwage zwracac, choc nie zawsze da sie tak wyciac :( I mam pytanie jak to jest z tym kadrowaniem centralnym,w ogole sie go nie robi czy poprostu nalezy wiedziec kiedy i co mozna tak umiescic :smileyquestion: :smileymrgreen:

Moje kolejne modele,klocki dzieciaczkow (na czyms trzeba cwiczyc jak dzieci spia) :c20

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Klocki fajne ;)
co do kadrowania to zależy od zdjęcia w sumie, bo w niektórych kadrowanie centralne przeszkadza a w niektórych jest wręcz niezastąpione :c20

JoannaR-----
Początkujący

Klocki fajne

dzieki :smileymrgreen:

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

mi również klocki się podobają :thumbsup:

Methos-----
Początkujący

Klocki zdecydowanie najlepsze z ostatnich wrzutek. I kadr i kopozycja bardzo mi sie podobają.