anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

JoannaR-----
Początkujący

Pierwsze fotki-urocza Vanessa

Witam! Choc bardzo sie boje mimo to wystawilam swoje jedne z pierwszych zdjec ;) Zaznaczam ze jestem raczkujaca! I nie mam zbytnio pojecia o mojej kamerze :( Prosze o krytyke bym sie w koncu wziela do roboty ;)

163 ODPOW. 163
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

JoannaR napisał(a):

Moje kolejne modele,klocki dzieciaczkow (na czyms trzeba cwiczyc jak dzieci spia

ćwicz, ćwicz super Ci to wyszło. Pamiętaj, że dzieciaki są ruchliwe a może fotki jak śpią :D

JoannaR-----
Początkujący

Oooo super za opinie :nauseated_face: Grrrr :smileyevil:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Głośny pstryk kamery? Błąd, że usypiasz dzieciaki w absolutnej ciszy. Muzyka! Niezbyt głośna. Zamki i zawiasy posmarować i...już ;)

JoannaR-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Głośny pstryk kamery? Błąd, że usypiasz dzieciaki w absolutnej ciszy. Muzyka! Niezbyt głośna. Zamki i zawiasy posmarować i...już ;)

hehehe :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

JoannaR-----
Początkujący

Dziekuje Tadeuszu,napewno poczytam :)

JoannaR-----
Początkujący

Sloneczko dzis od rana swiecilo przez okienko wiec postanowilam szybko rozlozyc tlo i porobic kilka fotek :nauseated_face: (pierwszy raz :flushed:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

No i jest postęp! Dużo lepiej bez tej lampy ;)
Są pewne niedociągnięcia, ale to już szczegół i kwestia nabrania wprawy :D

Ja jestem ciekaw, co mówią Twoje maluszki jak wyciągasz tło i każesz im się do zdjęć ustawiać? :nauseated_face:

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Fotki z tego mini studia genialne w porównaniu do poprzednich :thumbsup:

JoannaR-----
Początkujący

Ojj dziekuje wam bardzo :nauseated_face:

Tadeusz napisał(a):

Ja jestem ciekaw, co mówią Twoje maluszki jak wyciągasz tło i każesz im się do zdjęć ustawiać? :nauseated_face: wrecz przeciwnie,jak rzuce haslo "ma mama zrobic fotki" to ten starszy sie juz cieszy i pomaga mamie budowac stojaki na tlo :slight_smile:
Tu kilka dalszych zdjec, bylo juz pozne popoludnie wiec z lampa studyjna,powiedzcie mi czy sa lepsze :question: