anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

początki Kimmi ^^

profile.country.pl_PL.title
Kimmi-----
Początkujący

początki Kimmi ^^

Witam :c37

Chciałabym poddać Waszej ocenie moje zdjęcia :D Mam 14 lat a fotografowaniem zajmuje się od około dwóch miesięcy więc krótko... posiadam sony :c56 230+ obiektyw kitowy 18-55 :)

59 ODPOW. 59
Kimmi-----
Początkujący

Moje próby z kieliszkiem...i od razu pytanie... wiecie może jak przerabiać oczy w GIMPie? Nie chodzi mi o zmianę koloru, bardziej o taki efekt jak na tym zdjęciu :
http://www.photoblog.pl/futurystka/70833052" target="_blank wydaje mi się, że na pewno został zmieniony kolor tutaj ale chodzi mi o tą wyrazistość tych oczu... no chyba wiecie o co mi chodzi ;)

tobaszc53
Początkujący
Kimmi-----
Początkujący

Dziękuję bardzo :c22 W sumie bardziej chodziło mi o polskie tutoriale, ale może dam radę i z tymi :c20 A szukałam w Google ale umiałam znaleźć tylko jak zmienić kolor oczu...

Kimmi-----
Początkujący

Chyba jednak nie dam rady z tym angielskim tutorialem.... macie coś po polsku? :D

marlenoska
Początkujący

http://www.youtube.com/watch?v=gxdpaIVH ... re=related

tu masz włosy, podobnie robisz oczy... musisz się trochę pobawic....

Kimmi-----
Początkujący

Jak już wcześniej wspomniałam, nie chodzi mi o zmianę koloru (to robić potrafię) ale o nadanie takiego wyrazu, przejrzystości tym oczom, więc niestety mi się nie przyda ten tutorial :(

Kimmi-----
Początkujący

No i aparat w naprawie :( :c9

Kimmi-----
Początkujący

Kombinowałam, kombinowałam aż wykombinowałam :c20

BuBu__
Początkujący

wygląda bardzo fajnie :D ale co to?

Kimmi-----
Początkujący

hah ;D jest to po prostu olej na wodzie w przezroczystym pudełku... za tło posłużyło pudełko z kolorowymi koralikami :c20