Podziel się wrażeniami!
A700 w reku od kilku miesiecy.Premiera na tegorocznym Rajdzie Polski,eliminacji WRC w Mikolajkach.
Pozdrawiam.
70-300 G
Beata
Beata
Dzieki Bartek.Ot takie zwykle pstryki
Acha ...i sorry,ze zwinelismy Wam Superpuchar Polski :smileytwisted:
Bertone napisał(a):
Beata
![]()
na c coś Ci się w tło wkradło:P
Monty napisał(a):
Acha ...i sorry,ze zwinelismy Wam Superpuchar Polski :smileytwisted:
Sigma 17-70 plus flash "58"
90tka z serii z wieżowcami świetna
Beata:
A- poziomy (i centralny) kadr mi nie pasuje
B- ja bym wolał bez tego proporczyka
C- zuch dziewczyna, wie co dobre
Z,Y,X - takie se. Do MamoKubowych fotek daleko
Mi zwierzątka nigdy nie chcą ładnie pozować.
Może kaczki nie wypełniły dobrze kadru, ale przynajmniej zapozowały 😛
Na spacer wyprowadzil...
Jeżeli to zamierzona sesja, to miejsce według mnie średnio dobrane - te górki i padoły bardziej pod jakiś off-road podchodzą. Jeżeli nie mamy do czynienia z Lancerem w rajdowej akcji, to bardziej mu pasują streetowe "okoliczności".
Co do samych zdjęć:
rDSC00801.jpg - mogłeś tak kadrować, żeby przynajmniej nie było widać tych chaszczy z lewej strony. Wysokie napięcie nad IX też nie wygląda najlepiej.
rDSC00821.jpg - na pierwszy planie jakieś trawy, wystarczyło przydeptać nogą i byłoby duużo lepiej. Zwracaj uwagę na takie detale, bo warto żeby zdjęcie było dopracowane.
rDSC00805.jpg - wybitnie off-roadowe miejsce. Rozumiem zamysł, żeby Evo odbijały się w wodzie, ale po pierwsze woda nie jest zbyt duża no i pomarszczona a po drugie tak skadrowałeś że czerwona IX za chwilę przez górną krawędź zdjęcia wyleci
Ostatnią uwagę mam do kolorystyki, bo pokazałeś 3 zdjęcia i każde inaczej obrobione. Przy tego typu sesjach obróbka powinna być spójna.
P.S. Nie wiem czy zaglądałeś ostatnio http://www.fotoryzacja.pl/viewtopic.php?f=4&t=1044 ale właśnie tutaj są fajnie pokazane białe X.
pzdr